Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ! ΟΥΤΕ ΣΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!


Αντιθέτως! Αν ήταν ζώα οι παρακάτω συμπολίτες μας, τα κανάλια θα το είχαν κάνει βούκινο και θα είχαν ξεφτιλίσει τους υπεύθυνους για την εξόντωσή τους, ενώ η Δικαιοσύνη θα είχε επιληφθεί άμεσα επιβάλλοντας...

τις δέουσες ποινές.  Ακόμη και λαθρομετανάστες να ήταν στη θέση τους, θα είχε γίνει χαμός. Θα είχε βουίξει  το σύμπαν και όλα τα διεθνή πρακτορεία θα διαπόμπευαν τη χώρα μας ως ρατσιστική!
Τώρα όμως, που η Πολιτεία κόβει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε Έλληνες συμπολίτες μας, τους αρπάζει παρανόμως και τη σύνταξη, δεν κουνιέται φύλλο! Καμία αναφορά στα ΜΜΕ!
Σας δίνουμε μερικά ονόματα. Είναι ακόμη εκατοντάδες συμπολίτες μας στους οποίους η κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και η παρούσα έχει γράψει ένα μεγάλο STOP στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όλοι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Όλοι στα πρόθυρα του θανάτου εξαιτίας της Πολιτείας.
Δείτε μερικές περιπτώσεις:
Χρήστος Ταξιάρχης: Ολική τύφλωση.
Αγγελική Λεμπιδάκη: Οστεοπόρωση.
Στυλιανός Δανδουλάκης: Καρδιακά νοσήματα, έχει κάνει αφαίρεση νεφρού, κατακράτηση ούρων.
Παναγιώτης Μητρόπουλος: Πνευμονολογικά προβλήματα.
Πετρούλα Κακριδά: Οστεοπόρωση.
Αγνή Μπίτσιου: Πνευμονολογικές παθήσεις, πίεση, καρδιολογικά προβλήματα.
Ευάγγελος Σουλελές: Σακχαρώδη διαβήτη.
Ιωάννης Δοξάκης: Σακχαρώδη διαβήτη, καρδιολογικά προβλήματα συρίγγιο από έτη.
Ο λόγος που συντελείται αυτό το έγκλημα; Επειδή είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι (παλαιού ημερολογίου) και αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να πάρουν τον ΑΜΚΑ! Τον ταυτίζουν με τον ηλεκτρονικό αριθμό 666!
Άλλα ονόματα που οδηγούνται στον βίαιο θάνατα από την Πολιτεία είχαμε γράψει κι εδώ



1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΖΩΑ".

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ,ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή