Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

5 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ λ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ)! Η...ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Το είπαμε και διαρκώς θα επιβεβαιωνόμαστε: οι αλλοδαποί-λαθρομετανάστες θα χτυπούν ανά ομάδες και -σε πρώτη φάση- ανήμπορους και συνταξιούχους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Πέμπτη επί της λεωφόρου Περικλέους...


στον Χολαργό, 5 αλλοδαποί πλησίασαν και ακινητοποίησαν ζευγάρι ηλικιωμένων, αρπάζοντάς τους ό,τι είχαν επάνω τους! Μέχρι και το βραχιόλι που φορούσε η γυναίκα! 
Οι θρασύστατοι και συμπεριφερόμενοι ως πεινασμένοι λύκοι αλλοδαποί, γνωρίζουν ότι τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα δίνονται συντάξεις και εντοπίζουν τα θύματά τους γύρω από τις τράπεζες. Ηλικιωμένοι πάσης φύσεως που βγαίνουν από τα καταστήματα των τραπεζών γίνονται στόχος. Οι λαθρομετανάστες οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται, οργανώνονται ανά ομάδες και χτυπούν προς το παρόν ηλικιωμένους. Αύριο-μεθαύριο θα μπουκάρουν πέντε-πέντε ή και περισσότεροι, σε καταστήματα και σπίτια! 
Η κόλαση είναι εδώ και στους δήμους! 

2 σχόλια:

  1. Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη όλοι μας θα πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας και την οικογένεια μας. Σήμερα με ένα πολύ μικρό κόστος μπορούμε να τοποθετήσουμε στο σπίτι μας ένα σύστημα ασφάλειας που αυτό με τη σειρά του θα μας προστατεύει 24ωρες και όταν είμαστε μέσα στην οικία μας αλλά και όταν φεύγουμε από αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πρόσεχαν τόσα χρόνια μέχρι σήμερα ποιους ψήφιζαν. Τους ψηφίζατε όλους αυτούς και σας έφεραν τσούρμο από λαθρομετανάστες που θα τους πληρώνετε εσείς. Και αν δεν έχετε να πληρώσετε χαράτσια, φόρους, ΕΝΦΙΑ και λοιπούς φόρους θα σας κατάσχουν τις περιουσίες σας και θα τις δώσουν δωρεάν στους λαθρομετανάστες για να κάνουν ότι γουστάρουν! Οι λαθρομετανάστες είναι τσάμπα μάγκες γιατί εσείς ψηφίζατε ανθέλληνες προδότες πολιτικούς και ανθελληνικά προδοτικά κόμματα που είχαν και έχουν στόχο να ξεκάνουν Ελλάδα και Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή