Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ...

Είναι να αηδιάζει κανείς με τον ρόλο που έχει αναλάβει η δημοσιογραφία. Ξεφτίλα κανονική. 
Άρχισαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό για το επερχόμενο δημοψήφισμα το οποίο θα είναι σικέ παιχνίδι. Στην πρωινή εκπομπή του...


Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, στο στούντιο ήταν και ο εκδότης της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, Αντώνης Δελατόλας. Την ώρα που το δίδυμο έπαιρνε τηλεφωνική συνέντευξη από τον υπουργό Εργασίας κ. Σκουρλέτη τέθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη το θέμα του δημοψηφίσματος και το τι ερώτηση μπορεί να γίνει σε αυτό. 
--Τι θα ψήφιζες εσύ; ρωτάει ο Παπαδάκης τον Δελατόλα και θέτει το περιεχόμενο του δημοψηφόσματος: "Ρήξη ή συμφωνία;". 
Ο εκδότης του Ποντικού απαντά: "Συμφωνία". 
Η ανταπάντηση έρχεται άμεση από τον Παπαδάκη: "Κι εγώ, συμφωνία θα ψήφιζα", ενώ "συμφωνία με τους εταίρους" θα ψήφιζε και ο Πάνος Σκουρλέτης! Όλοι μαζί έδειξαν πού πάει το πράγμα! "Συμφωνία με τους εταίρους" (βλέπε: νέα σφαγή) θα είναι το προαναγγελθέν αποτέλεσμα πριν ακόμη ξεκινήσει το δημοψήφισμα. 
Υπήρχε όμως και συνέχεια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με τον σχολιαστή Παύλο Τσίμα να δηλώνει: Ο λαός σε ποσοστό 70-75% θέλει συμφωνία με τους εταίρους. Ζητάει από την κυβέρνηση να συμφωνήσει με τους εταίρους. Δεν ζητάει ρήξη"! 
Το πιασες το νόημα συνέλληνα; Αν γίνει δημοψήφισμα θα είσαι συνένοχος στην εγκληματική πολιτική! Θα ψηφίσεις εσύ να σε...σφάξουν!  "Σφάξε με Μέρκελ και Σόιμπλε ν' αγιάσω"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου