Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑΝΑ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κοζάνης κ. Κάτανα Χάρη με την ιδιότητα του οπτικού οπτομέτρη μέλους του συλλόγου μας μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΣΟΟΝΑΝΕ Δαρβίρα Νικόλαο έγινε επίσκεψη στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμένο. Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν στην δωρεάν παροχή εκ...


μέρους των μελών του συλλόγου μας υπηρεσιών οπτομετρίας σε κατοίκους παραμεθόριων περιοχών, όπως επίσης και η δωρεάν παροχή γυαλιών οράσεως σε ανθρώπους των περιοχών αυτών που τα έχουν ανάγκη. Ο κ. Κάτανας έθεσε υπόψη του υπουργού αναλυτικά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας. Ο υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τη δωρεάν παροχή μας στους κατοίκους παραμεθόριων περιοχών, αλλά εν γένει για τον οπτικό κλάδο και τα προβλήματά του και εξέφρασε, μάλιστα, τη διάθεσή του να βοηθήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο. Ο υπουργός μάλιστα, πρότεινε μία εναλλακτική μέθοδο πρακτικής άσκησης οπτομετρίας για όλα τα αγόρια εντός των στρατοπέδων κάνοντας τη στρατιωτική τους θητεία. 
Για το ΔΣ του ΣΟΟΝΑΝΕ Δαρβίρας Νίκος 


Σχόλιο δικό μας: Αυτός ο ...αδιάβαστος …επιστήμων υπογράφει όπως όταν ήταν φαντάρος. Πρώτα βάζει το επίθετο βάζει και μετά το ονοματάκι του. Ενώ για όσους ξέρουν λίγα κολλυβογράμματα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Πρώτα βάζουμε το μικρό μας όνομα και μετά το επίθετό μας! 
πληροφορίες από press-vision.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου