Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

Χολαργός , 28 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
για την ενδεχόμενη συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων

Με αφορμή πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την μείωση του αριθμού των Αστυνομικών Τμημάτων στην ...

Περιφέρεια Αττικής, γεγονός που ενδεχομένως επηρεάσει την αστυνόμευση της περιοχής μας,   σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, τις προηγούμενες ημέρες απέστειλε επιστολή στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πανούση,  ζητώντας του συνάντηση, ώστε να του εκθέσει τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, σε συνάρτηση με το δυναμικό και τον εξοπλισμό των δύο Αστυνομικών Τμημάτων που εδρεύουν στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού τάσσεται υπέρ της διατήρησης των δύο Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου και μάλιστα της αναβάθμισής τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις  συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, και ανεξαρτήτως του σχεδιασμού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ και του αρμόδιου Υπουργείου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με κάθε τρόπο θα προασπίσει την ασφάλεια των κατοίκων του.



 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

4 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ,ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΕΣ . ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΟΚ !
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ......

    ΟΡΙΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ .
    ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ''ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,,,ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ''ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ'' ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ........!!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ !

      Διαγραφή