Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ...ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ 
ΛΕΞΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! 
Τυχαίο, και απλή σύμπτωση το γεγονός ότι το ίδιο διάστημα που καταφτάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση αποφασίζει τη δραστική μείωση των αστυνομικών τμημάτων για λόγους οικονομίας; Τους λόγους οικονομίας...


δεν ξέρει όμως η κυβέρνηση να τους επικαλεστεί στους Γερμανούς που προκάλεσαν με τα παιχνίδια πολέμου τους την εισβολή εκατομμυρίων ανθρώπων στη χώρα μας. Δεν ξέρει να τους πει ότι η οικονομικά διαλυμένη Ελλάδα δεν πληρώνει φράγκο αν δεν αναλάβετε να πάρετε στη χώρα σας τους λαθρομετανάστες σας (ή πρόσφυγες όπως τους χαρακτηρίζει η ίδια). Σασς ανήκουν!
Το μόνο που φροντίζει να κάνει είναι να μειώσει τα αστυνομικά τμήματα για λόγους οικονομίας!  
Η εγκληματικότητα στη χώρα μας και στους δήμους θα αυξηθεί κατακόρυφα. Όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι είναι σαν πεινασμένοι λύκοι. Έχουν δώσει όλη τους την περιουσία στους δουλέμπορους για να μπορέσουν να φύγουν από την εμπόλεμη χώρα τους και να πάνε στην Ευρώπη. Ερχόμενoι στην Ελλάδα (που δεν είναι ο προορισμός τους) πολλοί από αυτούς νιώθουν εγκλωβισμένοι, ενώ η πείνα τους και τα συναισθήματά τους αγριεύουν σε όλα τα επίπεδα. Στερούνται φαγητού και  σεξ. Πού θα ξεσπάσουν όλη αυτή τους την πείνα; Στους Έλληνες. 
Θα εισβάλουν σε καταστήματα ή σπίτια, μέσα στις πόλεις και στους δήμους και θα σφάζουν για λίγα ευρώ ή θα βιάζουν τις πολύπαθες γυναίκες! 
Ποιος θυμάται σήμερα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη που πριν 4 χρόνια άφηνε πίσω του τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του; Ποιος θυμάται τη χήρα γυναίκα του και το δράμα που του προξένησαν από τη μια στιγμή στην άλλη δυο Αφγανοί; Κανείς δεν μιλάει γι΄αυτόν επειδή έτσι φρόντισαν τα ΜΜΕ! Αλλά και η προπαγάνδα τύπου Λαζόπουλου που μιλάει για πρόσφυγες και δεν βλέπει ότι πίσω από τα κύμματα των αλλοδαπών που εισβάλλουν στη χώρα μας καταστρέφουν οικογένειες και σκοτώνουν το έθνος! 
Πολλοί και ειδικά τα ΜΜΕ ξέχασαν τι έγινε το 2011 όταν δυο Αφγανοί ηλικίας 27 και 20 ετών έσφαξαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη, την ώρα που ο τελευταίος ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο! Γιατί τον σκότωσαν; Για να του κλέψουν και να του πουλήσουν τη βιντεοκάμεραά του στο Μοναστηράκι για 120€! 
Αυτού του είδους τα εγκλήματα, όχι μόνο θα αυξηθούν κατακόρυφα, αλλά από το κέντρο της  πρωτεύουσας θα μεταφερθούν σε όλους τους Δήμους της Αττικής! 

3 σχόλια:

  1. Συμμορίες Αφγανών Πακιστανών και Αφρικανών δολοφόνων και βιαστών θα λεηλατήσουν την χώρα σε όλη την επικράτεια με την ανοχή της αριστερής κυβέρνησης ΚΑΘΑΡΜΆΤΩΝ Τσίπρα . Έχουν στόχο την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και εξόντωση των Ελλήνων . Συμμορίες Λύκων θα κατασπαράξουν κάθε ανυπεράσπιστη ψυχή . Ο Όλεθρος έχει έρθει μέσα στα σπίτια μας . Θα έρθει η ώρα εκείνη που Τ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .......... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο καιρό οι λαθρομετανάστες θα κάνουν τον Χολαργό γκέτο εγκληματικότητας και ο κόσμος αδιαφορεί προκλητικά . Είμαστε άξιοι της τύχης μας δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή