Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Η πολιτική του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα έχει πάρει από καιρό σάρκα και οστά με συγκεκριμένες έμπρακτες ενέργειες και πράξεις. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε μεγάλη συγκέντρωση ρούχων (η ανταπόκριση των πολιτών ήταν συγκινητική) τα οποία σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θανοπούλου έχουν ήδη προωθηθεί σε πολλές μεταναστευτικές οργανώσεις. Με τον ίδιο τρόπο...

γίνεται συστηματική προώθηση τροφίμων σε πρόσφυγες με αλληλέγγυα δράση του Δήμου. Παράλληλα μετά από συσκέψεις με την Περιφέρεια Αττικής και συνομιλίες με όμορους Δήμους, όπου διαπιστώσαμε την ανυπαρξία ανθρώπινων χώρων και δομών φιλοξενίας στους Δήμους μας  (κτιριακή υποδομή, σίτιση, διερμηνείς, διευθέτηση διοικητικών διαδικασιών κ.ά.), καταλήξαμε ότι σε συμβολικό επίπεδο μόνο υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης κάτι που ήδη προωθούμε.
Η Δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα» στην τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε τροποποίηση στο ψήφισμα που κατέθεσε και όπου προτείναμε τις ανωτέρω αναφορές. Γνωστή τακτική που καταλήγει μάλιστα να μονοπωλεί την ευαισθησία απέναντι στους πρόσφυγες οι οποίοι προερχόμενοι από χώρες όπου είναι σε εξέλιξη πόλεμοι με συγκεκριμένες ιμπεριαλιστικές ευθύνες, αναζητούν διέξοδο διάσωσης σε όλη τη Μεσόγειο. Αποφύγαμε να θέσουμε αντιπαραθετικά το ψήφισμά τους με τις τροποποιήσεις μας και δεν θα απαντήσουμε στην ανακοίνωσή τους. Θυμίζουμε εδώ ότι ως παράταξη και προ ανάληψης της Δημοτικής Αρχής, επισκεφθήκαμε τα κέντρα προσφύγων Λαυρίου και Πεντέλης με συγκεκριμένη δράση (όπως γίνεται και τώρα στις αποστολές της Περιφέρειας με τη δική μας συμβολή). Οι πρόσφυγες έχουν ανάγκη από ανθρωπιστική βοήθεια και όλοι καλούμαστε να «δουλέψουμε».
                                                Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

                                                



                                                                               

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΕΙ.!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζετε οτι όλοι οι Λάθρο πήραν το όνομα Προσφυγες.Για Αισχάτη Προδοσία θα πάτε όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στοχος των Νεοταξιτων η μουσουλμανοποιηση της Ελλαδος!Πετυχαν την μουσουλμανοποιηση της ΕΕ και τωρα εσεις κανετε τους υπηρετες των κατακτητων.
    Οι προπαπποι μας εδιωξαν το ισλαμ και σεις καμαρωνετε που τους φερνετε .Δειτε τι λεει ο αντιπροσωπος των πακιστανων.ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ https://youtu.be/IoVo9IzKL-I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 86% του κοσμου δεν τους θελει .Εχουμε δικτατορια των τοκογλυφων και εσεις συναινητε.Οτι γινεται με τους λαθρο ειναι παρανομο διοτι φερνετε ξενο επιθετικο στρατο και αλλοιωνετε τον πληθυσμό της περιοχης σας.Αυτο ειναι πολεμικη επιθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχθές πέρασε τροπολογία στην Βουλή των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΒΡΩΜΟ ΒΟΛΕΥΤΩΝ και δίνουν το Φετίχ τζαμί μέσα στην Ακρόπολη και κάτω από τον Παρθενώνα στους μουσουλμάνους ισλαμοφασίστες . Οι αληταράδες αρχιφασίστες του ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Ελληνικού λαού θέλουν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ τον Ελληνισμό . Τά νέα μέτρα λιτότητας , τα νέα χαράτσια και η εξαθλίωση που επιβάλλει η ΒΡΩΜΟ κυβέρνηση ΔΟΣΙΛΌΓΩΝ ΤΟΥ Τσίπρα θα μας αφανήσουν όλους . Ειμαστε σε πολεμο . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν αυτός ο καραγκιόζης κομμουνιστής δήμαρχος φέρει ισλαμοφασίστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ Αφγανούς στην Αγία Παρασκευή ο Χολαργός θα γίνει γκέτο σε σύντομο χρονικό διάστημα . Θα αλάξει η ζωή όλων μας . Εύχομαι δήμαρχε της ΠΛΑΚΑΣ και της ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ να μπούν στα σπίτια σας ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να σας ΣΦΑΞΟΥΝ και να σας ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ . ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε όταν δεν θα έχω να πληρώσω τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ θα τα πούμε ............. Εσύ καλά περνάς έχεις φράγκα όπως όλοι οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή