Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΩΡΊΣ ΠΤΥΧΙΟ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ...ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ!

ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ;
Διαβάζουμε το βιογραφικό του Νίκου Φίλη, νέου υπουργού Παιδείας, από το ίδιο το ιστολόγιό του. Πουθενά δεν αναφέρει ότι είναι πτυχιούχος της Νομικής. Απλά λέει ότι υπήρξε φοιτητής. Φοιτητής ήταν όμως μέχρι...

πρότινος και ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος πήρε το πτυχίο του από τη Βιομηχανική σχολή Πειραιά, μετά από 42 χρόνια! Δικαίως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Νίκος Φίλης δεν είναι πτυχιούχος. Αν είναι να μας δείξει το πτυχίο του. Το μόνο που μας μοστράρει είναι οι...μαθητικοί αγώνες του στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και στο ΚΚΕ εσωτερικού! Τι λε ρε μεγάλε; Μεγάλα παράσημα γνώσης! 
Κι αυτός λοιπόν, ο μη πτυχιούχος βρίσκεται επικεφαλής στο Υπουργείο Παιδείας. Για να τα σαρώσει όλα. Το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει, είναι πώς θα απαλάσσονται οι μαθητές από τα Θρησκευτικά!!! Ο καημός του είναι να τσακίσει την ελληνορθόδοξη παράδοση! Διαβάστε, κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα,τι άλλο οραματίζεται να κάνει ο Φίλης ως υπουργός Παιδείας. 
Ιδού και το βιογραφικό του Ν. Φίλη, όπως το γράφει ο ίδιος στον προσωπικό του ιστότοπο:
Γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα όπου και ζει. Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε στα κινήματα της νεολαίας και τους δημοκρατικούς αγώνες, διετέλεσε γραμματέας της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ως φοιτητής της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχε στους αγώνες για τον εκδημοκρατισμό της εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ και της Συγκλήτου. Συμμετείχε σε κινήσεις για τη δημοσιογραφική δεοντολογία, σε οικολογικές πρωτοβουλίες καθώς και σε κινήσεις Αλληλεγγύης για τους μετανάστες.
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ.
Εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Φλάς, Πόλις, ΒήμαFM και ΕΡΑ 4 . Άρθρα του για την Αριστερά, την πολιτική και τα δικαιώματα έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες «Επικαιρότητα» και «Η Εποχή» καθώς και στα περιοδικά «Αντί» και «Ο Πολίτης». Υπήρξε συνεργάτης της εγκυκλοπαίδειας του Ελληνικού Τύπου (έκδοση του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών). Ασχολήθηκε με την ιστορία των φοιτητών κατά τον Μεσοπόλεμο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα κι έχουν μια κόρη, την Μαριάνα.

17 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμαρώστε φάτσα αριστερού που θέλει ένα γουρουνόπουλο μόνος του κάθε μέρα . Παλιάνθρωποι και συμφεροντολόγοι όλοι αυτοί έχουν βγάλει εκατ. ευρώ στο εξωτερικό . Όσοι τους ψήφισαν ας τους καμαρώσουν τους ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν απ'την φατσα, την...ΚΟΡΜΑΡΑ! Τι αηδια!
      Ο,τι πρεπει για να καλλιεργηθει η...αισθητικη της μαθητιωσης νεολαιας χαχαχα

      Διαγραφή
  3. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΖΩΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΞΥΠΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια σκατά είναι και οι συριζαίοι με τους άλλους . Την Ελλάδα την έχουν χεσμένη . Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα αρπάξουν και αυτοί . Πουλημένα τομάρια και αληταράδες . 5.5 εκατ. Έλληνες προτίμησαν την αποχή και τα λευκά με άκυρα ψηφοδέλτια . Όλοι εμείς ρε ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο άνθρωπος κρατάει στα χέρια του το μέλλον της Ελλάδος μαζί με μια κουστωδία αριστερών που πουλήθηκαν στους αμερικανούς και θα μας θάψουν όλους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
    Πρόκειται για ελεεινά υποκείμενα που δεν έχουν μέσα τπυς ίχνος συμπόνοιας για αυτόν τον τόπο . Με λίγα λόγια είναι καθάρματα και ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με άλλα λόγια...την ''πουτσίσαμε'' αδέλφια !!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Παγκοσμιοποίησης θα καταργηθούν
    1) τα σύνορα των κρατών (θα είναι ανοιχτά για όλους (βλέπε μεταναστευτικό,
    προσφυγικό ζήτημα),
    2) η έννοια του Έθνους και η Εθνική συνείδηση, γιατί δημιουργεί ανθρώπινη
    συνοχή που αντιστέκεται στην επιβολή της ξενοκρατίας.
    3) η Πίστη στην Ορθοδοξία, γιατί αντιστέκεται στην αποχαύνωση που
    προκαλεί ο ξεπεσμός των ηθικών αξιών.
    4) οι παραδοσιακές ηθικές αρχές και αξίες (βλέπε πώς νοείται σήμερα
    ο γάμος ή η οικογένεια).
    Τα παραπάνω βεβαίως σχεδιάζονται για όλους τους λαούς της γης.
    Τι λέτε;; Θα πετύχουν;; Θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ . ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάθηκαν 600 κιλά χρυσός αξίας εκατ. Ευρώ και ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΣΛΑΜ κάνει το κορόιδο . Τήν είδηση δημοσίευσε εχθές το Έθνος και σήμερα όλες οι εφημερίδες . Αυτά τα καθάρματα κυβερνούν την Ελλάδα και οι Μ............. ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει σήμερα δεν ήξερα δεν γνωρίζω . Όποιος ψηφίσει ξανά αυτούς τους ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι για φτύσιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟΚΟΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ?ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟΝ ΔΙ......ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως επρεπε να περασουν παρα πολλα χρονια γιά να καταλαβω πως κακως τσακωνομουνα με τον πατερα μου και οτι ειχε δικιο τελικα. Οι αριστεροι παντα ζημια κανανε στην χωρα και μια ζωη προδοτες. Οι οποιες εξαιρεσεις...τι λενε λενε για τις εξαιρεσεις? Πως...επιβεβαιωνουν τον κάνονα.

      Διαγραφή