Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Δωσίλογοι σαν τους προηγούμενους οι Τσίπρας-Καμμένος εκτελούν τις εντολές των τοκογλύφων που δεν θέλουν τίποτε άλλο ειμή μόνον την καταστροφή της Ελλάδος. Χωρίς να νοιαστούν για την οικονομική...


καταστροφή που προκαλούν στα νησιά και στους κατοίκους τους, χωρίς καν να συναντηθούν έστω και με έναν φορέα τους, οι Τσίπρας-Καμμένος εκτέλεσαν την εντολή των οικονομικών δολοφόνων της Ελλάδος και αυξάνουν τον ΦΠΑ από την 1η Οκτωβρίου σε 6 από τα πιο τουριστικά νησιά μας: στην Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, την Τήνο, τη Σκιάθο, Ρόδο και Σαντορίνη. Ειδικά για τη Ρόδο, δεν φτάνει το γεγονός ότι έχει υποστεί ζημιά από την έλευση λαθρομεταναστών πρέπει να ζημιωθεί και από την αύξηση του ΦΠΑ. Την ίδια ώρα, με την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά, τα απέναντι παράλια της Τουρκίας μειώνουν τον ΦΠΑ μέχρι και σε μηδενικά επίπεδα. Είναι σαφές ότι ο τουρισμό θα καταβυθιστεί στο επόμενο διάστημα στη χώρα μας, προς όφελος της Τουρκίας! 
Είναι ή δεν είναι τοποτηρητές των εχθρών της χώρας οι Τσίπρας-Καμμένος; Είναι ή δεν είναι προδότες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου