Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Πριν από λίγα  λεπτά το "Εκρηκτικό Δελτίο" με τον Αντ΄πωνη Μυλωνάκη παρουσίασε εργαζόμενη του Carrefour η οποία δήλωσε ότι τουλάχιστον 20 καταστήματα της εταιρίας κλείνουν, ενώ στόχος της πολυεθνικής είναι...


να βάλει λουκέτο περίπου σε 1.000 καταστήματα σε όλη την  Ελλάδα, διατηρώντας μόνον 20 από αυτά. Ήδη έχουν απολυθεί από την επιχείρηση 250 εργαζόμενοι, ενώ προβλέπεται να βρεθούν στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες που εργάζονταν στα Carrefour!
Η κυβέρνηση σε όλη αυτή την ιστοία μένει αμέτοχη, νομιμοποιώντας ουσιαστικά τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα!

5 σχόλια:

  1. Ποιος νοιάζεται τώρα για τους εργαζόμενους!
    Έχει άλλα να σκεφτεί η "δεύτερη φορά Αριστερά". Με τι αμάξι θα κυκλοφορεί η Παγώνα... πώς την είπαμε... η Περιστέρα!
    Δείτε λοιπόν τι πληρώνουμε εμείς για την δεύτερη φορά Αριστερά... και όσο για τις απολύσεις... ας προσέχανε αυτοί που δώσανε στον ΣΦΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να ξανακυβερνήσει και να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει όρθιο.

    http://www.piraeuspress.gr/hellas/koinonia/33656/tha-meinete-afwnoi-deite-me-ti-amaxi-kykloforei-o-alexhs-tsipras-fwto?ref=yfp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτώχεια πείνα και εξαθλίωση και μαύρες μέρες περιμένουν τους αφελείς που πίστεψαν και ψήφισαν τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ κομμουνιστή Τσίπρα . Τα δύσκολα τώρα έρχονται .. . Μόνο στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ξέρει ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ να δίνει εκατ. Ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κουφάλα το κουμμούνι αβαντάρει τη VW & τα λιντλ και αφήνει στην τύχη τους τις Ελληνικές επιχειρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι σπείραμε άς το θερίσουμε λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πολύ δυνατός δημοσιογράφος! Η πραγματική είδηση είναι οτι κλείνουν τα 20 από τα 1026. Να μου ζήσεις ξεφτέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή