Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ. ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ!

"MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ"


Εχθροί της χώρας, οι δήθεν εταίροι μας Ευρωπαίοι είναι αυτοί που μας παίρνουν την Πατρίδα. Είναι αυτοί που διαλύουν την Ελλάδα μας και εξοντώνουν τον λαό! Έχουν ως συνεργάτες του ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Βουλής. Aυτούς που ονομάζουν "σωτηρία της χώρας" την υποδούλωση στις εντολές των τοκογλύφων. Εξαθλιώνουν τον λαό, ενώ το Σύνταγμα ορίζει ότι ο καθένας συμβάλλει στην οικονομία της χώρας σύμφωνα με τις δυνατότητές του! Η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι είναι παράνομες οι περικοπές των συντάξεων και ότι πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά από το 2012 όσες περικοπές έγιναν, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα καταπατά την απόφαση της Δικαιοσύνης και υπακούει στις εντολές των δανειστών οι οποίοι ζητούν νέες περικοπές συντάξεων και μισθών! 
Εγκληματούν κατά του έθνους και του Συντάγματος και ο λαός οφείλει να εφαρμόσει την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος: "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία"!

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προπαγάνδα της μεταπολίτευσης έκανε μεγάλο κακό στην
    πλειονότητα των πολιτών.
    Το ξύπνημα θα αργήσει να έλθει, αν έλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ..ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ..Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ...ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ !! ...ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.. .....Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ..................
    .......ΚΑΙ ΡΩΤΩ ..ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ;;;;;;;;;;
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ..ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!..ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΈΚΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟY ΣΑΣ ..ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;; ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ..ΚΑΙ ΡΩΤΩ ..ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ;; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ .....ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ..ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ..ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ..ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ..ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΑΣ ....Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ..ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΑΣ ..ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........Εδώ , η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή στο τέλοςτου κειμένου της σημείωσης)
    ( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
    Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης 2 αντίγραφα , καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας το 1 αντίγραφο και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο............https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή