Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ.

Αυτό έγινε πρώτη φορά σε υποδοχή Πρωθυπουργού
Με τις λεμονόκουπες θα παίρνουν τον Τσίπρα όπου και να πηγαίνει. Δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερος και θα έχει μόνιμη την  αστυνομική προστασία, αν και μέχρι πρότινος δήλωνε ότι δεν θα τη χρειαστεί ως πρωθυπουργός! 
Σύμφωνα με το alithia.gr, ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να κρυφτεί από τους πρώην συντρόφους του, που τον περίμεναν με ένα....


πανό έξω από το αεροδρόμιο. Και τον περίμεναν έξω γιατί πρώτη φορά επαναλαμβάνουμε το Αεροδρόμιο έκλεισε τις πόρτες του, τόσο ασφαλώς που από την κεντρική πόρτα εισόδου είχαν τοποθετηθεί και δύο ημιφορτηγά της Αστυνομίας “περάντι”, όπως λέμε. Παρά ταύτα οι διαδηλωτές σημείωναν ότι εξαπάτησε τον λαό και τους ψηφοφόρους και ότι από εδώ και πέρα αυτό θα κάνει, θα κρύβεται. Δεν πέρασε λίγη ώρα και ο Πρωθυπουργός, που ήρθε τελικά με στρατιωτικό ελικόπτερο, φυγαδεύτηκε στην ουσία από την πίσω πόρτα, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των φορτηγών εφοδιασμού καυσίμων των δεξαμενών του αεροδρομίου. Κατά την άφιξη πάντως τον υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, οι δύο τοπικοί Βουλευτές Ανδρέας Μιχαηλίδης - Ν. Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο Στρατιωτικός Διοικητής, Ταξίαρχος Θ. Γρυμπίρης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ., Ταξίαρχος Κ. Λαγός, ο Αστ. Δ/ντής Ανδρ. Δαμίρης, ο Λιμενάρχης Γ. Αργυράκης και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Χίου του Σύριζα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου