Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: "ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ"! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για τη τύχη του δεύτερου πακέτου των δανείων που πρέπει να ρυθμιστούν έως τις 15 Φεβρουαρίου εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (άλλα έλεγε το πρωί ο Σταθάκης)...

Απαντώντας στο ΚΚΕ ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι «μπορεί να μην προστατεύσουμε όσους πρέπει. Θα διαπραγματευθούμε για στεγαστικά δάνεια, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτικά δάνεια και πρέπει να μας πείτε ότι είστε μαζί μας για τη προστασία των πιο ευάλωτων. Σε αυτή τη συζήτηση θα διαπραγματευθούμε και μπορεί να κάνουμε συμβιβασμούς που δεν έχουν το ταξικό διαχωρισμό που θα θέλαμε».
Ο κ. Τσακαλώτος υπεραμύνθηκε των διατάξεων του νομοσχέδιου που προβλέπει την πώληση των δανείων σε ιδιωτικές εταιρίες.
«Εσείς δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν κάποιοι που στρατηγικά δεν πληρώνουν;» είπε, απαντώντας στο ΚΚΕ «όλους θέλετε να τους προστατέψουμε;. Πρέπει να μας πείτε αν νομίζετε ότι πρέπει να προστατευθούν όλοι. Να γίνει αυτή η συζήτηση με περισσότερο Μάρξ και όχι με λιγότερο».
«Ιδού η Ρόδος. Αποδεχθείτε την πρόταση που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την προστασία της λαικής κατοικίας» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
«Μην μας λέτε ότι δεν έχουμε ταξικές διαφορές. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Εσείς χαρίζετε εκατοντάδες εκατομμύρια σε επιχειρηματικούς ομίλους» κατέληξε.

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή