Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ! ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Κυρίες και κύριοι μποούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι! Η ΝΔ την επόμενη Κυριακή θα εκλέξει το νέο της αρχηγό! 
«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία....



Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 
Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε...συναρπαστικές ημέρες, όπως έχει πει και ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ο τόπος αυτό θα σωθεί! Ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ θα είναι (όπως συμβαίνει συνήθως) ο αυριανός πρωθυπουργός! Είναι αυτός που θα μας σώσει! Βγείτε έξω με ντουντούκες να πανηγυρίσετε γτια τη σωτηρία της Ελλάδος!!!

Ιδούβ τι άλλα συγκινητικά ανακοίνωση η ΝΔ:

«Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου