Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ "LASER" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Επιτέλους ελληνικέ λαέ. Ας κάνουμε τώρα την αντίστασή μας! Είναι η ευκαιρία να πούμε πάλι ΟΧΙ και να ορίσουμε εμείς τις τύχες μας! ΟΜΑΔΙΚΌ ΟΧΙ στις νέες ταυτότητες της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Τους Έλληνες τους έχουν για πειραματόζωα σε όλα τα επίπεδα! Αφού μας μακέλεψαν με τα Μνημόνια, τώρα θα μας περάσουν από το Laser-τσιπάκι...


των νέων ταυτοτήτων. Θα μετατρέψουν και επισήμως τον Έλληνα σε μοσχάρι με...σφραγίδα! Διαβόλου σφραγίδα. 
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν βγάζει άχνα. Ουσιαστικά στρώνει το χαλί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Ας πει ο λαός το ΟΧΙ και να μην παραλάβει κανείς τη νέα ταυτότητα! 
Θα μα;ς κάνουν πόλεμο, αλλά οφείλουμε στην Πατρίδα και στη θρησκεία μας να πούμε ΟΧΙ. Είμαστε Έλληνες, είμαστε πατριώτες και λέμε όχι στη ταυτότητα του διαβόλου!

1 σχόλιο:

  1. Αςκλεισουν οι Νεοταξιτες τα συνορα ,και καθε χωρα θα ελεγχει τον χωρο της και τις οποιες παρανομες ταυτοτητες.Δεν χρειαζομαστε ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.οΕλληνας το ειπε ξεκαθαρα και στο ΟΠΕΝ ΓΚΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή