Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χολαργός, 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και πλήθος κόσμου, φωτίστηκε το...

Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, έξω από το Δημαρχείο, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Τη μαγευτική βραδιά άνοιξε η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Ορέστη Χατζηννάκη και ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.
Τη σκυτάλη πήρε το καταξιωμένο κουαρτέτο εγχόρδων L’ anima μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους και η γιορτή συνεχίστηκε με πολλές εκπλήξεις κυρίως για τα μικρά παιδιά.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, στάθηκε στην ανάγκη για στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη και όπως χαρακτηριστικά είπε ‘Στις μέρες μας είναι επίκαιρο περισσότερο από ποτέ, το ουσιαστικό και πανανθρώπινο νόημα των Χριστουγέννων και πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, τα συναισθήματα ανθρωπιάς και προσφοράς περισσεύουν στην καρδιά και στην ψυχή μας’.

Τέλος ευχήθηκε εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο Δήμο ‘Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε το 2016 να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων




5 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕΕΕΕ.. ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χόρτασα, μου θύμισε την ''ατάκα'' του καραγκιόζη...`` θα φάμε, θα πιούμε...και νηστικοί θα κοιμηθούμε΄΄
    κάθε βράδυ θα πηγαίνω στα λαμπάκια και θα ζεσταίνω τα χέρια μου, ευχαριστώ τον δήμο για την σπουδαία προσφορά του, στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Καλές», οι εκδηλώσεις κύριοι ,αρμόδιοι του δήμου, αλλά τόσα χρήματα να σπαταλούνται ,σε τέτοιους καιρούς ,νομίζω ότι είναι τεράστια πρόκληση.
    Φροντίστε ,αντί για εξωφρενικά έξοδα ,διασκέδασης των συνδημοτών μας ,να διαθέσετε «λίγα» ευρουδάκια στα πολυιατρεία του δήμου ,ν΄ αγοράσετε στο οδοντιατρείο ,απαραίτητα εργαλεία ,(ξέστρα κλπ ), να εξυπηρετηθούν οι δημότες .
    Τι να σου κάνουν οι εθελοντές ιατροί αν δεν έχουν τον στοιχειώδη εξοπλισμό!
    Τα προβλήματα στα πολυιατρεία χρονίζουν . Πολλά όμως από αυτά μπορούν σίγουρα να λυθούν και μάλιστα άμεσα ,αν το θελήσετε και με μικρό κόστος.
    Μπορείτε στους «κωδικούς» ,για τις εορταστικές εκδηλώσεις ,για την φιλοζωία ,να διαθέσετε μικρότερα ποσά ,και να δείξετε την κοινωνική σας ευαισθησία .
    Τα ιατρεία του δήμου έχουν περισσότερη ανάγκη ,από τις πάπιες ,τα κοκόρια και τους σκύλους.
    Για δείτε το λιγάκι......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κόστισαν τα βεγγαλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή