Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Φαινεται ότι απόσταση αρχίζει να χωρίζει τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο (αριστερά) με τον Πρόεδρο του ΔΣ Παπάγου-Χολαργού Δημήτρη Οικονόμου (άκρο δεξιά στη φωτογραφία)
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Στην προτελευταία συνεδρίαση...


του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού υπήρξε δημόσιος διαλογικός διαξιφισμός ανάμεσα στον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και τον Πρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Οικονόμου. 
Ο Δήμαρχος εκνευρίστηκε επειδή δεν του έδινε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος με τη σειρά του τού ζητούσε να περιμένει δίνοντας τον λόγο σε άλλους ομιλητές στο δημοτικό συμβούλιο. 
Όταν μετά από λίγα λεπτά ο Δ. Οικονόμου απευθύνθηκε στον Δήμαρχο λέγοντάς του "ορίστε, τώρα έχετε τον λόγο", ο Δήμαρχος αρνήθηκε να μιλήσει, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Προέδρου του ΔΣ. 

Πρέπει να είναι μάλλον η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιου είδους σύγκρουση ανάμεσα σε Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και σε Δήμαρχο, στα όσα χρόνια υφίσταται ο Δήμος, είτε ως Χολαργός είτε ως ενοποιημένος με του Παπάγου! 
Προφανώς υποφώσκει κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες, για την οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν οι διαστάσεις και τα παρεπόμενά της. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά φάνηκε να υπάρχει συνέχεια στην αντιπαράθεση, με τον Δ. Οικονόμου να είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του (σε επόμενο προσυμβούλιο που είχε η παράταξη του Δημάρχου), αλλά ο Δήμαρχος φέρεται να ζήτησε έγγραφη παραίτηση του Δ. Οικονόμου η οποία έως στιγμής δεν πρέπει να έχει κατατεθεί! 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΞΥΔΗΣ ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙΚΝΟΜΟΥ >.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή