Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ! ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Το ανακοίνωσε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος! Και μάλιστα το θεώρησε ως καλό! Άπατος ραγιαδισμός! Παραδίδονται τα σύνορα της χώρας, η εθνική μας κυριαρχία σε ευρωπαϊκή Αστυνομία! 
Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και...Ακτοφυλακής (EBCG) θα αναλάβει τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια ..." ύστατη προσπάθεια να διασωθεί η ζώνη Σένγκεν",τόνισει σε συνέντευξή του στα "ΝΕΑ" ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας παραδέχεται ότι η νέα υπηρεσία, που θα αντικαταστήσει τη Frontex, θα μπορεί να παρεμβαίνει στα σύνορα χωρίς σχετικό αίτημα από κράτος-μέλος!!! Εν ψυχρώ παραδοση της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένο στρατό! Η υπηρεσία θα στελεχώνεται «και από τα εθνικά σώματα που είναι αρμόδια για τη διαχείριση των συνόρων», θα μπορεί ακόμη να παρεμβαίνει στην πρόληψη καταστάσεων κρίσης, αλλά και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες θεωρεί ελλιπή τη φύλαξη των συνόρων.

«Το νόημα είναι να μοιραστούμε τη διαχείριση των εξωτερικών μας συνόρων», τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ αναφέρει ότι «επί της ουσίας δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αποβολής της Ελλάδας από τη Σένγκεν».


1 σχόλιο: