Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ.


Οι Τσίπρας-Καμμένος με αποκλειστικά δική τους ευθύνη γεμίζουν τη χώρα με εκατομμύρια ισλαμιστές οι οποίοι έρχονται για να καταλύσουν...


 τη χώρα, τη δημοκρατία της και τη θρησκευτική της πίστη. Έρχονται να καταστρέψουν και να σκοτώσου. Όχι όλοι, αλλά πολλοί από αυτιύς έρχονται γι' αυτό τον σκοπό! Και οι πολίτες είναι πκέον έρμαιο τον ακραίων ισλαμιστών!
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αναγνώστριά μας που το διάβασε μας σχολίασε: "Επειδή εγώ πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα με το Μετρό, να ξέρετε… άμα εξαφανιστώ… θα με έχει βρει ο Αλλάχου Ακμπάρ"!




8 σχόλια:

  1. Πλησιάζει η μέρα που όλοι αυτοί οι ισλαμοφασίστες θα αρχίσουν να σφάζουν σαν τα ζώα όποιον άπιστο βρίσκουν μπροστά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ κατοχική βρομο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει καταστρέψει την χώρα μας . Οι κομμουνιστές ήταν ανέκαθεν η μεγάλη κατάρα του τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψεύτικες ειδήσεις απο φασιστοφυλλάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμφιβάλλεις; Ψεύτικος είσαι εσύ και ``φασιστοφυλλάδες΄΄ η Αυγή και ο Ριζοσπάστης...τα αρχ@δι@ μας ρε θολοαριστεροκουλτουριαρομπαχαλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είναι ψέμα από όλα αυτά ; Η φτώχεια η εξαθλίωση η πείνα η ανεργία τα χαράτσια οι φόροι οι αυτοκτονίες τα εκατ. Ευρώ που έβγαλαν στο εξωτερικό οι κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ και ξέχασαν να τα δηλώσουν ; Εγώ δεν έχω να δώσω πέντε ευρώ στα παιδιά μου που είναι άνεργα και όταν θα έρθει η ώρα όποιον συριζαίο φασίστα βρω μπροστά μου θα τον Γ....... . Όλοι οι ΚΛΕΦΤΕΣ και όλα τα καθάρματα έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ . Αυτό το σταλινικό απόκομα και ξενόφερτο σκυλολόι της Γ....... αριστεράς ξεπούλησε την χώρα στους ΝΑΖΙ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ της Μέρκελ . Το ερώτημα είναι γιατί εμείς που μια ζωή φτύσαμε αίμα να ζήσουμε τις οικογένειες μας με αξιοπρέπεια βλέπουμε τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να αρπάζουν τα σπίτια μας και να λεηλατούν τις περιουσίες μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ Γ.......... ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' αυτούς που χαρακτηρίζουν με μεγάλη ευκολία όλους όσους
    διαφωνούν μαζί τους ως ''φασίστες'', να τους θυμίζουμε αυτό
    που τους πονάει:
    Ο Νικήτα Χρουστσόφ, κομμουνιστής ηγέτης, παραδέχθηκε το 1957 ότι το σταλινικό καθεστώς εξόντωσε 1.600.000 πολίτες !!!

    Όταν ακούω για τα εγκλήματα του χιτλερισμού και του σταλινισμού,
    μου σηκώνεται η τρίχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι συριζαίοι δεν είναι άνθρωποι είναι εκτρώματα της φύσεως . Είναι ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και μισούν την Ελλάδα . Είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της Κοινωνίας και ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ του Δημοσίου Χρήματος . Κανείς από αυτούς τους σριστερούς ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ δεν κάνει σωστή φορολογική . ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ. Εμάς μας έχουν πηδήξει στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ με τα Μνημόνια που ψηφίζουν . Όλοι οι αριστεροί είναι καθάρματα . Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφσλι . Φτύστε τους όπου τους βρίσκετε . ΣΠΑΡΤΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡ&ΕΛΟ . ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή