Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕ! ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για τον εποικισμό της Ελλάδος με εκατομμύρια ισλαμιστές υλοποιείται στο ακέραιο, με τους Τσίπρα-Καμμένο να τους κάνουν πλάτες και να τους αφήνουν να δρουν ανενόχλητοι! Μετά την απόφαση των κρατών της Ευρώπης να κλείσουν....


τα σύνορά τους, η Ελλάς μετατρέπεται σε χαβούζα ισλαμιστών! Μέσα στο 2016 είναι βέβαιον ότι θα εισβάλουν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια ισλαμιστές οι οποίοι θα εγκλωβιστούν όλοι εδώ. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε μια τεράστια πυριτιδαποθήκη για εκρηκτικές καταστάσεις με βία και εγκληματικότητα στα ύψη! 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Η κυβέρνηση αυτή καταστρέφει τον λαό και την Πατρίδα!

2 σχόλια:

  1. E OXI KAI EKATOΜΥΡΙΑ .Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΙΔΙΩΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
    ΟΙ 2,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΥΓΕΛΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή