Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ=59.716 €! ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ"!!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σιντριβάνια - Συντήρηση 59.716 Ε
Σπατάλες-Σπατάλες-Σπατάλες
Χωρίς Τελειωμό
Φαίνεται ότι στο Δήμο παρά τις καταγγελίες μας για συνεχείς...


 σπατάλες ή υπερβάσεις προϋπολογισθέντων ποσών, δεν έχουν αντιληφθεί τίποτε απολύτως και συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο. Το θέμα ήρθε προ ημερησίας διατάξεως. Το έργο αυτό που ήδη ο Δήμαρχος έχει προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης είναι η «Συντήρηση Σιντριβανιών ύψους 59.716 Ε».
Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:
          Τα σιντριβάνια σήμερα κοστίζουν πολύ για να επιμένεις στη διατήρησή τους.
          Τα σιντριβάνια που υπάρχουν στο Δήμο μας είναι πολλά και πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή από δημοτικούς συμβούλους και να προτείνει ποια θα διατηρηθούν. Να μείνουν λίγα πολύ λίγα.
          Είμαστε Δήμος στις παρυφές του Υμηττού, άρα ορεινός. Οι βραχόκηποι είναι καλοί, οικονομικοί και μας ταιριάζουν.
        Τα 59.716 Ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά.
          Όταν οι οικογένειες που αναμένουν τη βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο υπερβαίνουν τις 212, τα χρήματα αυτά δεν δίδονται για άλλους σκοπούς πλην των κοινωνικών.
        Την στιγμή που η πατρίδα μας βιώνει τη χειρότερη φάση της κρίσης που τη μαστίζει και που θα την οδηγήσει σε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, ποιό σκοπό εξυπηρετεί η τεράστια δαπάνη των 59.716 Ευρώ, για συντήρηση των Σιντριβανιών του Δήμου;
        Είναι απαραίτητο να συντηρηθούν σήμερα τα Σιντριβάνια γιατί αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος; Πριν ο Δήμαρχος εκδηλώσει τη γαλαντομία του, με δημόσιο χρήμα, σκέφθηκε άραγε τα τεράστια προβλήματα ακόμη και επιβίωσης που αντιμετωπίζουν  σήμερα πάνω από 600 συμπολίτες μας;
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού επισημαίνει ότι μόνο "τυφλός", από οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να μην αντιλαμβάνεται την αδήριτη ανάγκη μιας άλλης πολιτικής, μιας πολιτικής διαφορετικής από αυτή που ακολουθεί μέχρι σήμερα ο Δήμος μας.

Οι καιροί απαιτούν καινοτόμες δράσεις, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στην δημιουργία υπεραξίας. Απαιτούν "νέες ιδέες στη νέα εποχή", σύμφωνα με το προεκλογικό σας σύνθημα κύριε Δήμαρχε. Είναι η ώρα να αποδείξετε ότι έχετε σχέδιο αλλά και  ικανότητά να κάνετε το σύνθημα πράξη. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν το αποδείξατε.  
                                                      Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                                                        Νίκος Κουτάκης

                                                        Δημοτικοί Σύμβουλοι

10 σχόλια:

  1. Μπράβο σας κύριε Τίγκα !!! Επιτέλους μια σψστή αντιπολίτευση. Όργανα γυμναστικής συντριβάνια σπατάλες σπαταλες λαμογιές και μίζες. Ο δήμαρχος ακολουθεί τη δοαφθορά του Τσίπρα με τους χιλιάδες διορισμούς. Να εξηγήσει γιατί τόσα λεφτά στα συντριβάνια ενώ ο κόσμος πεινάει. Λαμίγιο πρώτης ποιότητας ο Λιάκος . " Και δε σου φαινότανε " όπως έλεγε ο αξέχαστος ηθοποιός Φέρμας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Krima pou enas neos anthropos pou ilthe me tosses uposxessis inai tosso aneparkis me anikanous synergates.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται ρε παιδιά; Στην σημερινή εποχή που τα νοσοκομεία δεν έχουν "γάζες(!)" που δεκάδες συμπολίτες έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, παιδιά νοιώθουν μειονεκτικά γιατί στο σπίτι τους, οι άνεργοι γονείς τα φέρνουν δύσκολα "βόλτα" ακόμα και για τα απαραίτητα ενός νοικοκυριού, εμείς έχουμε "μπρούκλη(;)" δήμαρχο που σκορπίζει τα χιλιάρικα για να έχουμε "όργανα και σιντριβάνια";
    Μήπως όλα αυτά τα κάνει για τους λαθρομετανάστες που οσονούπω θα μας φέρει (ελπίζω να μην το κάνει) και φροντίζει για να είναι όλα στην ... "τρίχα";
    Ε, μην μας κακο χαρακτηρίσουν ό,τι ο Δήμος δεν "προσφέρει" όλες τις ανέσεις στους λαθρομετανάστες!!!
    Και σε τελική ανάλυση, γιατί ενώ έχει εργάτες ο Δήμος που τους πληρώνει κάθε μήνα, δεν τους βάζει να κάνουν την δουλειά της "συντήρησης";;; Αν δεν κάνω λάθος, για αυτό δεν έχουν προσληφθεί; Για να εργάζονται στην συντήρηση των υποδομών του Δήμου και σε άλλα έργα! Δεν νομίζω ότι για να βάψεις και να επισκευάσεις ένα σιντριβάνι χρειάζεται πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ;;; (Το πιάσατε το ... υπονοούμενο;;;)
    Κάνω λάθος; Διότι αν κάνω λάθος, "τότε εγώ, στραβά αρμενίζω!" αν όμως δεν κάνω λάθος, τότε ο ... "γιαλός είναι στραβός"!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σούζη" τρώς...και τρώς και ψεύδεσαι...!!
    Και όποιος κατάλαβε...,κατάλαβε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τώρα φαινόταν και ήταν άχρηστος γιατί δεν έκανε τίποτα παρά μόνο φωτογραφίες σε εκδηλώσεις. Τώρα φαίνεται ότι το γύρισε στος λαμογιές και στις ρεμούλες. 70.000 για οργανα γυμναστικής 50.000 για συντριβάνια. Έλεος πια δήμαρχε αν θες να κλέψεις κλέψε διακριτικά μη γίνεσαι τόσο προκλητικός. Μπορεί να είμαστε ηλίθιοι που ψηφίσαμε έναν αγράμματο μπούλη προικοθήρα που ζει με τα λεφτά του πεθερού αλλά μη μας το κοπανάς στη μούρη συνέχεια. Λυπήσου μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να σου βγεί το μάτι....παρά το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε καλή μεριά δήμαρχε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο δήμαρχος έχει "ενθυλακώσει" έστω και 10 ευρώ από όλα αυτά τα "έργα", βιτρίνας κατά την ταπεινή μου γνώμη, θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει.
    Αυτό όμως είναι άλλο "κεφάλαιο"...!
    Ένας δήμαρχος κρίνεται και από την αποτελεσματικότητα του και την χρηστή διοίκηση επί των ημερών του, την σωστή τοποθέτηση και διαχείριση των χρημάτων των δημοτών και τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑ που θα αφήσει ως παρακαταθήκη στις επόμενες διοικήσεις, κάτι που ούτε ο προηγούμενος έπραξε, σε αντιδιαστολή με τον Κο Νικολάου και τον Κο Σκούρτη, που άφησαν πολλά έργα και υποδομές, που χαιρόμαστε σήμερα!!
    Αν σε αυτά τα παραπάνω, δεν ανταποκρίνεται ο οιοσδήποτε που ασκεί διοίκηση, τότε όταν έρχεται το ``πλήρωμα του χρόνου΄΄ κρίνετε αυστηρά!!!
    Τα έως τώρα πεπραγμένα, δεν φρονώ ότι επιτρέπουν αισιοδοξία στο επιτελείο της Δ.Α! Ο δημότης βλέπει και κρίνει...αναλόγως!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Νικολάου δεν συγκρίνεται ούτε κατά διανοια με τον Μπούλη που μας κατσικώθηκε. Ο Νικολάου έκανε έργα δεν φωτογραφιζόταν με το κάθε τσόκαρο !! Χάθηκε η σοβαρότητα πέρα για πέρα...άντε ξεκουμπίδια να ησυχάσουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό ακριβώς, ο Νικολάου και ο Σκούρτης δεν συγκρίνονται!! Οι δύο τους άφησαν έργο και μάλιστα σπουδαίο, οι άλλοι, οι επόμενοι, κέρδισαν τις..."εντυπώσεις", αλλά από έργο...εργόχειρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή