Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!

Τρομακτικά είναι τα νέα μέτρα που επιχειρεί να επιβάλει το ΔΝΤ για το...

ελληνικό πρόγραμμα, αφού τα στελέχη του δηλώνουν πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποχωρήσει το Ταμείο από τις θέσεις του. Μάλιστα, ήδη απαιτούν την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου για εισοδήματα που ξεπερνούν αθροιστικά τις 20.000 ευρώ.
Πρόκειται για πρόταση του Πολ Τόμσεν, η οποία συμπεριλαμβάνεται και επίσημα στο πακέτο μέτρων που κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες οι θεσμοί.  Η πρόταση αυτή πρόκειται να συντρίψει ολοκληρωτικά τα μεσαία εισοδήματα της Ελλάδας, τα οποία έχουν πληγεί βαθύτατα από την αρχή της κρίσης.
Ο Τόμσεν, για να δικαιολογήσει το επαχθές μέτρο που πρότεινε και για να προωθήσει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του, δήλωσε πως το 54% των Ελλήνων δεν πληρώνει φόρους. Άραγε, πως γίνεται ένας στους δύο Έλληνες να μην πληρώνουν φόρους, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια ασταμάτητων φοροεπιδρομών;
Γενικότερα, τα νέα μέτρα που προσπαθεί να επιβάλει το ΔΝΤ για το νέο φορολογικό αναμένεται να αποτελειώσουν την Ελλάδα, η οποία ήδη δυσκολεύεται να βγει από μία πολυετή και βίαιη κρίση.
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου