Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ, ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Οι εκκλησίες στη χώρα μας γεμίζουν όσο ποτέ άλλοτε. Ο κόσμος επιστρέφει στην εκκλησιά του, στο εικονοστάσι του, στον παπά της...

ενορίας του, ζητάει και βρίσκει τον πνευματικό του για να του εμπιστευθεί τους καημούς, τα αδιέξοδά του. Ο ρόλος των ιερέων αναδεικνύεται πιο σημαντικός από ποτέ. Το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας, ακόμη και αυτοί που μέχρι χτες δεν προσέρχονταν στoυς ναούς βρίσκουν απάγκιο, παρηγορητικό, συμβουλευτικό λόγο στους ιερείς, τους πατέρες της Εκκλησίας, τους επί γης εκπροσώπους του Θεού. Οι πολιτικοί αποδείχθηκαν απατεώνες και εκμεταλλεύτηκαν τον λαό για να του αφαιμάξουν το βιος του, τους κόπους μιας ζωής. Οι πολιτικοί οδήγησαν σε απόγνωση εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία πολλές χιλιάδες συμπατριωτών μας. Οι ιεράρχες και οι ιερείς αποτελούν την παρηγορία και ελπίδα των Ελλήνων! Άλλωστε, μην ξεχνάμε, διαχρονικά οι ρασοφόροι είναι αυτοί που σήκωναν στις πλάτες τους το έθνος και είναι αυτοί που πότισαν με το αίμα τους τα ιερά χώματά μας για να είμαστε λεύτεροι! Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε. Και σε αυτούς προστρέχουμε με ελπίδα και αγάπη. Και εδώ, στον Χολαργό, Παπάγου, το έργο των ιερέων μας μέσα από τις Εκκλησίες μας είναι τεράστιο, έστω κι αν δεν φαίνεται. Στα επόμενα τεύχη μας θα το παρουσιάσουμε. 
Οι Έλληνες, οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες ελπίζουν μόνον στους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Το έργο τους και το κήρυγμά τους αποτελεί βάλσαμο και αχτίδα φωτός! Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους! Με τις ευχές σας και τις ευλογίες σας άγιοι Πατέρες μας. Ο Θεός να σας δίνει όλα τα καλά!

2 σχόλια:

  1. Και μέσα από τα σχόλια από τις διάφορες ιστοσελίδες αντιλαμβάνεται κανείς ότι αρχίζει η επιστροφή μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού στην εκκλησία. Έτσι και άλλη μία ρήση/προφητεία διαφόρων προφητών και γερόντων της εκκλησίας μας αρχίζει να επαληθεύεται όπως και τόσα άλλα έχουν επαληθευτεί. Για αυτό ας οπλιστούμε με περισσότερη υπομονή, πίστη και προσπάθεια στον πνευματικό αγώνα και ο Θεός σύμφωνα με τις προρρήσεις των αγίων μας θα ενεργήσει την ώρα που εκείνος ξέρει και θα λάμψει πάλι η Ελλάδα και η εκκλησία μας που τόσο αγαπά ο Χριστός μας, διότι η Ελλάδα είναι και θα είναι το σκήπτρο της ορθοδοξίας και δεν θα την αφήσει ποτέ να χαθεί, και όσα δεινά περνάμε και θα περάσουμε ακόμα, τα περνάμε δια την αποστασία μας. Παρ' όλα αυτά Ο Χριστός μας αγαπά όλους, και με όλες αυτές τις δοκιμασίες θέλει να μας επαναφέρει στην πίστη και να κερδίσουμε την αιώνια βασιλεία του . Χρόνια πολλά και ο Χριστός να αναστηθεί στις καρδιές όλων μας. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρήκαμε με τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ γεμίζουν τις εκκλησίες αλλά και άθεο πρωθυπουργό ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή