Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...

Μόλις κυκολοφόρησε και άρχισε να διανέμεται ο Πασχαλιάτικος "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" (τεύχος 539), με μια αποκλειστική συνέντευξη-"βόμβα¨του Βύρωνα Πολύδωρα. Μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί. Δεν διστάζει να επιτεθεί στον....


Πάπα και την υποκριτική του επίσκεψη, ενώ από τα...βέλη του δεν ξεφεύγει το σάπιο πολιτικό σύστημα, το σύστημα που ωστόσο βγάζει νέα κεφάλια! 
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του δασκάλου Σταύρου Σκανδάλη στην 2η σελίδα της εφημερίδος, με τίτλο:Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΩΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΗΘΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΠΛΑΣΤΙΚΟ!". Αξίζει να το διαβάσετε. 
Με την ευκαιρία του ερχομού του Πάσχα, το άρθρο μας με τίτλο: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ, ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!, ουσιαστικά προαναγγέλλει το αφιέρωμά μας στο έργο των εκκλησιών Παπάγου-Χολαργού στον τομέα της φιλανθρωπίας! 
Η επιστολή-"βόμβα" του τ. Δημάρχου Ξύδη προς τον νύν Δήμαρχο Αποστολόπουλο για τα 5,5 εκατ. ευρώ και οι ανταλλαγές επιστολών μεταξύ των δύο ανδρών με θέμα τη διάθεση ή μη των χρημάτων στου Παπάγου, είναι το ρεπορτάζ που απασχολεί την 3η σελίδα της εφημερίδος μας. 
Πολλές ευχές τοπικών αρχόντων θα βρείτε σε πολλές σελίδες του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή", με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα.
Η εφημερίδ διανέμεται στα τοπικά δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου, στα ΚΕΠ των δύο περιοχών, καθώς και στα καταστήματα του Χολαργού. 
Οι αναγνώστες-συνδρομητές μας θα παραλάβουν στο σπίτι τους την εφημερίδα την Τρίτη την εφημερίδα, μέσω ΕΛΤΑ! 

1 σχόλιο: