Σάββατο 23 Απριλίου 2016

"ΠΑΖΑΡΙ" ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ
«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
Αρ. Μητρώου 29379

   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες ...

"Η Αγία Σοφία", που δημιουργήθηκε για να στηρίζει την απρόσκοπτη και βέλτιστη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με σκοπό την φροντίδα των καρδιοπαθών παιδιών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 το Πασχαλινό «ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΡΔΙΑΣ», στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πευκακίων, δήμου Αγίας Παρασκευής.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν  για τις δράσεις του Συλλόγου μας και τις δυνατότητες του  «ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.), που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με λαμπρά αποτελέσματα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και γειτονικές χώρες.
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, πρωτοπρεσβύτερο π. Σταύρο Τρικαλιώτη, φιλόλογο-θεολόγο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, καθώς και τους επιτρόπους tτου Ιερού Ναού για την έμπρακτη στήριξή τους, που καθόρισε καταλυτικά την επιτυχία της εκδήλωσης.
Ιδιαιτέρως, δε, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννη Σταθόπουλο, ιατρό, που παρ’ όλο το βαρύτατο πρόγραμμά του, μας τίμησε με την παρουσία του, ενισχύοντας σημαντικά τον αγώνα μας για τα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους
Σας ευχαριστούμε!
η Πρόεδρος                                                                               
   
Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη                                          
ο Γραμματέας
  Μιχαήλ Αλεβίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου