Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

Οι Ημέρες Νεολαίας που διοργάνωσε ο δήμος μας, δυστυχώς δεν...
προσέφεραν τίποτα άλλο από την αποκάλυψη για μια ακόμη φορά, της ένδειας ιδεών και φαντασίας και πάνω από όλα, την παντελή έλλειψη δημοκρατικότητας που διακρίνει την δημοτική αρχή.

 Αν τέτοιες διοργανώσεις έχουν σκοπό να προσελκύσουν την νεολαία και να της δείξουν ότι θεσμικά μπορεί να συμμετάσχει, να διοργανώσει, να δημιουργήσει και να εκφράσει το όραμά της, η δημοτική αρχή εργάστηκε πυρετωδώς για το αντίθετο ακριβώς.

 Με Γιοκαρίνη, Λάκη, Ζορμπά και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προσπάθησε να εκφράσει την σημερινή μας νεολαία.

Αποκλείοντας εκκωφαντικά την φοιτητική νεολαία από τις εκδηλώσεις.

Αξιοποιώντας απλά τα project των σχολείων, που ούτως ή άλλως κάθε χρόνο τα παρουσιάζουν.

Στερώντας παταγωδώς κάθε δικαίωμα σχεδιασμού και δημοκρατικής συμμετοχής από την ίδια την νεολαία μας, προσφέροντάς τους εκδηλώσεις κονσέρβα.

Συμπεριλαμβάνοντας σαφώς λόγω έλλειψης ιδεών και ευρηματικότητας και τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά στην νεολαία για να πληθύνει το κοινό, αλλοιώνοντας κάθε νεολαιίστικο άρωμα.  

Δημιουργώντας αποσπασματικές εκδηλώσεις εντός ωραρίου λειτουργίας των σχολείων, για να γεμίσει «υποχρεωτικά» το αμφιθέατρο.

 

Η δημοτική αρχή με τις Ημέρες Νεολαίας, έστειλε βροντερό μήνυμα αντισυμμετοχικής και αντιδημοκρατικής αντίληψης στην νεολαία μας για να συντήρησει και στις γενιές του αύριο, τις αντιλήψεις του ραγιαδισμού και του καπελώματος, από ένα ανεπαρκές και ανασφαλές πολιτικό σύστημα που στερείται φαντασίας, βρίσκεται πολύ πίσω από την κοινωνία και θέλει να ελέγχει και να πνίγει τα πάντα .

 

Και αυτό συμβαίνει σε μια εποχή όπου η ενεργοποίηση της νεολαίας είναι μια επιτακτική ανάγκη. Η νεολαία χρειάζεται εμπειρία και εξειδίκευση κι εμείς χρειαζόμαστε φρέσκες ιδέες και νέες τεχνολογίες. Η νεολαία μας ενεργοποιημένη μπορεί μέσω αρχιτεκτονικών ιδεών, μελετών, συλλογής δεδομένων, καινοτόμων πρωτοβουλιών και του εθελοντισμού, να αλλάξει την ζωή στην πόλη μας και να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

4 σχόλια:

  1. Οι τραγικές ημέρες για όλους τους Έλληνες με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζονται μέχρι να μας εξοντώσουν όλους . Έχουν διώξει στο εξωτερικό περισσότερα από 400.000 χιλιάδες Ελληνόπουλα και χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει . ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !!! ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !! Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !! ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι άνθρωποι είναι ένα άθροισμα προσωπικών ψήφων που τους δίνουν συγγενείς,γείτονες,φίλοι,κουμπάροι έτσι,χωρίς λόγο. Δεν έχουν πρόγραμμα και στόχους.Στην εβδομάδα νεολαίας περιμέναμε τις νέες ιδέες που ο δήμαρχος υποσχόταν προεκλογικά.Είδαμε μια από τα ίδια.Ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο οι "Ημέρες Νεολαίας" σας φαίνονται τραγικές;
    Οι υπόλοιπες ημέρες, σας φαίνονται μη τραγικές, κύριε Κουγιουμτζόπουλέ μου;
    Απλώς ρωτάω!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή