Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
«Ταράζει τα νερά» στη λίμνη του πολιτικού σκηνικού η«Πλεύση» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως αποδεικνύουν κυλιόμενες μετρήσεις που...


είναι σε εξέλιξη.

Εκτίμηση Ποσοστού Εκλογικής Επιρροής
Οι αναγνώστες μας απαντούν στην ερώτηση "Πόσες μονάδες πιστεύετε θα αντλήσει από νυν και πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, της ΛΑΕ αλλά και αναποφάσιστους ψηφοφόρους το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;;;". 
Με βάση τις απαντήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνονται, προκύπτει ως "μαξιλάρι" για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ποσοστό 2,9% έως 3,3% ενώ ως "ταβάνι" προκύπτει ποσοστό 5,7% έως 6,3% μέχρι σήμερα. Το μέσο εκτιμώμενο ποσοστό ξεκίνησε στην αρχή της ψηφοφορίας από 4,59% και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 4,8% περίπου.


Πιθανότητα εισόδου στη Βουλή
Με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώθηκαν στην παραπάνω ερώτηση προκύπτει πιθανότητα εισόδου του νέου κόμματος στη Βουλή 79,5% αυτή τη στιγμή.
 
 Θετικές γνώμες-Δημοφιλία
Οι αναγνώστες μας απαντούν στην ερώτηση "Θα ψηφίζατε το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου "Πλεύση Ελευθερίας" ;;;.
Με βάση τις απαντήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνονται, προκύπτουν θετικές γνώμες για το νέο κόμμα και για τη δημοφιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου περίπου 55%. 



πηγή: http://scottishbetting.blogspot.gr/2016/04/scottish-thkame_20.html (τίτλος: δικός μας

10 σχόλια:

  1. από κάποιους δεξιούς μνημονιακούς,ανεγνωρισμένοι ως προδότες και στημένοι κωλοτούμπες, που μοστράρονται τελευταίως αντιμνημονιακοί για να πιάσουν στασίδι στη βουλή καλύτερα η τσαμπουκαλού!!!δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι αριστεροί είναι ανθέλληνες δοσίλογοι φασίστες και καθάρματα . Όλοι τους έχουν ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της χώρας . Οι Τούρκοι έχουν κάνει σουρωτήρι το Αιγαίο και στέλνουν εκατ. Ισλαμιστές . Μια μέρα θα το αρπάξουν χωρίς να μιλήσει κανείς . Δεν υπάρχει Έλληνας Ηγέτης στην χώρα μας . Αποβράσματα είναι όλοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν μιλάς και για τη Θράκη ; Οι Τουρκοι μόνο τη σημαία του δεν κρέμασαν ακόμα. Ξεχασμένη την έχουν όλα τα πολιτικά καθάρματα. Ζήτω η αυριανή επέτειος της Εθνικής Επαναστάσεως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ . ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ . Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ . ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ . Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ , ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΚΑ) ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτω η Εθνοσωτήριος Επανάστασις της 21 Απριλίου. Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο μόνος αληθινός ηγέτης ο μόνος αληθινός πατριώτης ο μόνος που έβαλε την πατρίδα πάνω από τον εαυτό του και την τσέπη του. 40 χρόνια δημοκρατίας με κοινούς κλεφτοκοτάδες ρεμάλια αγράμματους πολιτικούς κατάντησαν μια περήφανη χώρα να ψάχνει στα σκουπίδια και να υπηρετεί Αφγανούς ξεβράκωτους. Γεώργιε Παπαδόπουλε θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας ως ο μόνος ηγέτης που στην διάρκεια της κυβερνήσεως η πατρίδα δεν χρώσταγε ούτε δραχμή πουθενά. Ζήτω η 21η Απριλίου 1967. Ζήτω ο Γεώργιος Παπαδόπουλος Ζήτω ο Στυλιανός Παττακός !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω.,πω., πω χαρα οι νοσταλγοι των τανκς,λες και ηδη ακουν τις ερπυστριες,τι φαντασιωση παλι αυτη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τις ακούσεις πολύ σύντομα τις ερπύστριες και να δούμε που θα πας να κρυφτείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλε και στο κρεβάτι σου κανένα Αφγανό να το φχαριστιέσαι καλύτερα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθάνατε Παπαδόπουλε σήκω να δεις τα χάλια της Ελλάδας και τα καθάρματα οι κλεφταράδες πολιτικοί που την πούλησαν σε ξένα συμφέροντα . ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είχες Παντελάκη μου, τι έχεις Παντελή μου! Άρχισαν να τεντώνουν τα πράγματα και με τον Τσίπρα όπως και με τους προηγούμενους. Έ!! καιρός να κατέβει για να ανέβει το επόμενο λαμόγιο για να συνεχίσει το "έργο". Άντε πάλι υπομονή να δούμε τι θα κάνει και αυτή/ός και εάν δεν μας κάνει, άντε και πάλι ο επόμενος. Τέτοιοι ηλίθιοι είμαστε και καλά έχουμε πάθει ότι έχουμε πάθει μέχρι τώρα, με μόνη διαφορά ότι την πληρώνουν και αυτοί που αηδιάζουν και μόνο που τους βλέπουν. Λίγη υπομονή ακόμα, και θα επέμβει το πιο πάνω αφεντικό που κανείς δεν το υπολογίζει και που όλα τα έχουμε θέσει υπό των ποδών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή