Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα της μοίρας για την οικογένεια του άτυχου 32χρονουαπό το Σίβα που δολοφονήθηκε άγρια από τον εραστή ....

της συζύγου του στο Μόναχο τηςΓερμανίας.
Η μικρή κοινωνία έχει μείνει ενεός από τη νέα τραγωδία που βρήκε την οικογένεια, καθώς ο 32χρονος Αντώνης δεν είναι το πρώτο παιδί που χάνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άλλοτε πολύτεκνο ζευγάρι έμεινε πλέον με έναν μόνο γιο, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα περνά δύσκολες ώρες στο Μόναχο έχοντας να αντιμετωπίσει το βαρύ πένθος αλλά και τις διαδικασίες για την επιμέλεια της 6χρονης ανιψιάς του, που έμεινε ορφανή από τον πατέρα της τόσο άδικα.
Συγγενείς και συγχωριανοί δεν μπορούν να πιστέψουν την νέα τραγωδία που βρήκε τους γονείς του 32χρονου Αντώνη, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν χάσει ένα από τα παιδιά τους σε βρεφική ηλικία από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και πριν από λίγα χρόνια αποχαιρετούσαν την 22χρονη κόρη τους που είχε πέσει θύμα θανατηφόρου τροχαίου.
Οι γονείς και οι συγγενείς του άτυχου Αντώνη, γνώριζαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο του με την 26χρονη Άλεξ από τη Γερμανία. Έκαναν όμως όλοι τους υπομονή, καθώς στον κόσμο είχε έρθει στο μεταξύ η κορούλα τους, την οποία όλοι προσπαθούσαν να προστατεύσουν.
Για χάρη της κόρης του άλλωστε, λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης πήρε την απόφαση να φύγει για τη Γερμανία, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες ζωής και περισσότερη ηρεμία στο σπιτικό του. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι η δουλειά του στο Σίβα πήγαινε καλά και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα, καθώς ασχολούνταν με χωματουργικές εργασίες.
Στο Μόναχο όμως, τα προβλήματα του ζευγαριού φαίνεται πως δεν περιορίστηκαν. Αντίθετα, μάλιστα, η 26χρονη Άλεξ που εργαζόταν σε εστιατόριο, συνδέθηκε ερωτικά με τον 28χρονο συνάδελφό της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και επισκεπτόταν πολύ συχνά τη φίλη του και τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους, με το πρόσχημα της κοινής καταγωγής.
Τον τελευταίο καιρό εικάζεται πως ο άτυχος 32χρονος είχε αντιληφθεί την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη γυναίκα του και τον συμπατριώτη του, γεγονός που δεν αποκλείεται να συνέτεινε στην απόφαση του παράνομου ζευγαριού να τον «βγάλουν από τη μέση». Εξάλλου, όπως ομολόγησε ο 28χρονος προφυλακισμένος, πήρε την απόφαση από κοινού με την 26χρονη να σκοτώσουν τον 32χρονο Αντώνη.
Υπενθυμίζεται πως οι διωκτικές αρχές της Αυστρίας που χειρίζονται την υπόθεση δεδομένου ότι το πτώμα του άτυχου Κρητικού βρέθηκε στα σύνορα Αυστρίας –Γερμανίας, από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ύποπτους για τη δολοφονική ενέργεια τον 28χρονο και την 26χρονη τους οποίους και συνέλαβαν.
Η ομολογία του 28χρονου, μετά το πλήθος των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσαν τόσο ο ίδιος όσο και η φίλη του, κατά το στάδιο της προανάκρισης, είχε θεωρηθεί ζήτημα χρόνου.
Παραμένει η σορός στην Αυστρία
Εν τω μεταξύ, στην υπόθεση προκύπτουν δραματικές προεκτάσεις. Δεύτερο «θύμα» της τραγωδίας είναι η 6χρονη κόρη του ζευγαριού που ξαφνικά βρέθηκε ορφανή από πατέρα και με τη μητέρα της στη φυλακή.
Σε ενέργειες για την επιμέλεια του παιδιού προβαίνει ο αδελφός του 32χρονουΑντώνη που βρίσκεται στο Μόναχο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη συναντηθεί μια φορά με την ανιψιά του, την οποία παρακολουθούν εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι.
Αφετέρου, ο αδελφός του θύματος έχει επιφορτιστεί να συνοδεύσει τη σορό του 32χρονουστο Σίβα για να αναπαυθεί στη γη που τον γέννησε. Ωστόσο, οι Αυστριακές αρχές δεν επιτρέπουν την μετακίνηση της σορού μέχρις ότου «κλείσει» και τυπικά ο φάκελος της άγριας δολοφονίας και οι ένοχοι βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.
Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου