Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 5 € ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ!!!

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού κατηγορήθηκε από πολλούς για το ότι...


έβαλε εισιτήριο 5 € για τη συμμετοχή στον αγώνα 5 και 10 χλμ! 
Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την προκήρυξη του Δήμου Ψυχικού-Φιλοθέης για αντίστοιχο αγώνα 5 και 10 χλμ. ποιο είναι το αντίτιμο συμμετοχής για κάθε αθλητή-αθλήτρια. 
Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να πατήσουν στον κάτω σύνδεσμο:

1 σχόλιο:

  1. 5ευρω μια χαρα αντιτιμο ειναι ειδικα που απο φετος ειχε προστεθει και μεταλλιο κατι που δεν υπηρχε ως τωρα και που ειχε επισημανθει απο πολλους δρομεις.το ιδιο να πραξετε και στον αγωνα του Φεβρουαριου στον Υμηττο.Επισης καλο θα ειναι να μη κανετε το φετινο λαθος με τα παιδια διοτι δεν ειναι δυνατον να πηγαινει δημοτικο καποιο παιδακι 1η,2α και να μη του επιτρεπεται να τρεξει ενω ανηκει στην ομαδα στιβου του ΓΑΣ και μετα μολις δε συμπληρωθηκε ο αριθμος να λετε 10 λεπτα πριν την εναρξη οτι μπορουν να συμμετασχουν και παιδια μικροτερης ηλικιας.Αυτες οι μικρες επισημανσεις ωστε χρονο με το χρονο να γινεται ολο και καλυτερος ο αγωνας της πολης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή