Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΣΠΥΡΙΑ! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ! ΣΚΕΤΟΣ ΕΣΜΟΣ...

ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ
Να υλοποιήσει την ατζέντα Ντόναλντ Τραμπ, 
ο Μπάρακ Ομπάμα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που είχε πει ο Τζων Νεγρεπόντε, Αμερικανός αξιωματούχος την 1η Δεκεμβρίου 1966 στον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδος Στέφανο Στεφανόπουλο:
«Μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος, μετά τη δικτατορία στην Ελλάδα (σημ. πως γνώριζε για την επερχόμενη Δικτατορία;), πάρει τη σκυτάλη του ...

αντιαμερικανισμού, του αντιιμπεριαλιστή, του ειρηνιστή, του “πατερούλη” του λαού σας, να ξέρεις ότι αυτός θα είναι ο διορισμένος άνθρωπός μας στην Ελλάδα για να παριστάνει τον Πρωθυπουργό…».

Από μακελάρης των Αμερικανών, σημερινή ξεσκονίστρα τους.

Ένας τέτοιος Πρωθυπουργός είναι και ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος, μαζί με τους όμοιούς του αναρχο-αριστερούς, διαδήλωνε κατά της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των Αμερικάνων κάθε 17 Νοεμβρίου στην Αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών. Ο οποίος, μαζί με τους άλλους “επαναστάτες” των θολών νερών, πετροβολούσαν τις δυνάμεις Κατοχής, όπως αποκαλούσαν τους άνδρες των ΜΑΤ και τους “έκαιγαν” με βόμβες μολότοφ, επειδή προστάτευαν τους “φονιάδες των λαών”. Ο οποίος, μαζί με άλλους μπολσεβίκους του παραπετάσματος, έκαιγε την Αμερικάνικη Σημαία, σε ένδειξη της αλληλεγγύης τους προς τον λαό μας που “δεινοπαθούσε” από την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στη χώρα μας. O οποίος, μαζί με το αριστερό σινάφι του, κατηγορούσε τις παλαιότερες κυβερνήσεις πως μετέρχονταν αντιλαϊκά μέτρα, κλείνοντας τους δρόμους και απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις κατά των Αμερικάνων. Κατηγορούσαν αυτό ακριβώς που κάνει σήμερα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με την ίδια ακριβώς δικαιολογία: “Θα πραγματοποιηθούν έκτακτες ρυθμίσεις, σε διάφορους δρόμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής, για λόγους υψίστης ασφαλείας”.
Είναι όλοι αυτοί οι σημερινοί δούλοι του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που σήμερα προπαγανδίζουν την επίσκεψή του στην Αθήνα με διθυράμβους, γιατί τάχατες επέλεξε ο Ομπάμα το αποχαιρετιστήριο ταξίδι του ως Προέδρου των ΗΠΑ να το κάνει στην Ελλάδα. Αλήθεια, ποιον άραγε κοροϊδεύουν, όταν στα τελευταία 60 χρόνια ο Ομπάμα είναι ο 4ος Πρόεδρος των ΗΠΑ που επισκέπτεται την Ελλάδα. Είναι όλοι αυτοί του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ που στις 19 Νοεμβρίου 1999 “έκαψαν” την Αθήνα με τον ερχομό του Μπιλ Κλίντον στην ελληνική Πρωτεύουσα. Είναι αυτοί οι ίδιοι που στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ υποστήριξαν μέχρι θανάτου την υποψήφια Χίλαρι Κλίντον, την σύζυγο του Μπιλ Κλίντον!!
Όλοι τους στρατευμένοι τότε στον προλεταριακό επαναστατικό αγώνα τους, στις 19 Νοεμβρίου 1999, όπως μαρτυράει και η φωτογραφία της εποχής: Δημήτρης Παπαδημούλης (αντιπρόεδρος ευρωπαϊκού κοινοβουλίου), Αλέκος Αλαβάνος, Μανώλης Γλέζος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Φώτης Κουβέλης και Πέτρος Κουναλάκης.     

Η μεγίστη υποκρισία των Μπολσεβίκων.

Ωστόσο η υποκρισία και η κατρακύλα αυτών των ανθρώπων δεν έχει σταματημό. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους, σε ανεγκέφαλους πολίτες. Γιατί, δεν εξηγούνται διαφορετικά τα όσα δήλωσε ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου, όπου παραδέχτηκε πως κατά το παρελθόν συμμετείχε και εκείνος σε διαδηλώσεις στην Αμερικανική Πρεσβεία και όπου έκαιγε την Αμερικανική Σημαία:
«…ιστορικά υπάρχει το σύνθημα ¨Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι¨ και από την παγκόσμια ιστορία δεν παραγράφεται τίποτα. Αυτά δεν ξεχνιούνται. Εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις για τους πολέμους που δημιουργούν ιμπεριαλιστικά κράτη. Ωστόσο, ο Ομπάμα πάντα στήριζε τις ελληνικές θέσεις. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει επί προεδρίας Τραμπ. Η πολιτική Ομπάμα δεν είναι ίδια με την πολιτική των Μπους. Ο Ομπάμα δεν ήταν ποτέ υπέρ της λιτότητας, ανέκαμψε την οικονομία των ΗΠΑ όχι όμως και την μεσαία τάξη, γι' αυτό και εξελέγη Πρόεδρος ο Τραμπ…» (πηγή enikos).

Ο Μπολσεβικισμός έχει συνέχεια…

Και από τον παλαιότερο Συριζαίο, περνάμε στο νέο αγλάισμα του ΣΥΡΙΖΑ που με τις διαδηλώσεις και την αντιιμπεριαλιστική του φωνή, στήνει πολιτική καριέρα με παχυλό μισθό. Τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη (με τέτοιο επώνυμο μόνο εκεί μπορούσε να είναι) και ο οποίος μας εξηγεί γιατί δεν θα διαδηλώσει κατά του Ομπάμα, τον οποίο χαρακτήριζε “ανεπιθύμητο πρόσωπο”. Έγραψε λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

ζαχαριαδησ

Τι άλλο χρειάζεται αλήθεια, να μας πουν αυτοί οι άνθρωποι, για να καταλάβει ένας σώφρων νους ότι, είτε είναι λοβοτομημένοι, είτε πάντα ήταν άνθρωποι των Αμερικανών, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο Τζων Νεγρεπόντε… 

Εμείς σας λέμε, τι περιμένει η Ελλάδα από τον Ομπάμα.

Όσοι περιμένουν ότι η “κουτσή χήνα” των ΗΠΑ θα φέρει στην Ελλάδα το μάνα εξ ουρανού, εμείς για άλλη μια φορά τους λέμε:
Δεν ήταν τυχαία η ξετσίπωτη, χωρίς όρια, υποστήριξη του Μπάρακ Ομπάμα στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.
Η οποία εξωτερική πολιτική του Μπάρακ Ομπάμα μας έβλαψε απεριόριστα ως Ελλάδα. Επί των ημερών του συντελέσθηκε η οικονομική εξαθλίωση της Πατρίδος μας. Από τη στιγμή που η επταετής εξαθλίωση της Ελλάδας συνέπεσε με τη θητεία Ομπάμα!!
Και ας αναλογισθούν οι υποστηριχτές Ομπάμα – Χίλαρι, τι έπραξε ο Ομπάμα 8 χρόνια για την Ελλάδα; Πως λοιπόν τον κάλεσαν να μας επισκεφθεί πριν μάθουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ; Ήταν σίγουροι για την επικράτηση της Χίλαρι Κλίντον; Τι περίμεναν από τον “Μεσσία” Ομπάμα;
Να σας απαντήσουμε εμείς: Περίμεναν τα όργανα της ΝΤΠ (Τσίπρας και Καμμένος) τη διχοτόμηση του Αιγαίου μας, την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας, την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς.
Επτά χρόνια Μνημόνια, επτά χρόνια Μπάρακ Ομπάμα. Ο οποίος ήθελε μια εξαθλιωμένη Ελλάδα μέσα στην Ευρωζώνη για να πιέζει τη Γερμανία και να αδυνατίζει το ευρώ έναντι του δολαρίου.
Γι΄ αυτό ο Μπάρακ Ομπάμα, θα είναι ένα θλιβερό κομμάτι της ιστορίας του Πλανήτη και ακόμη πιο θλιβερό για την Πατρίδα μας!!

Να υλοποιήσει την ατζέντα Ντόναλντ Τραμπ.

Με την παραπάνω πολιτική – γεωστρατηγική ατζέντα, ερχόταν ο Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Και στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ του διαμήνυσε να εγκαταλείψει την ανθελληνική ατζέντα του, γιατί ο Λευκός Οίκος έχει νέο ένοικο. Να μην δημιουργήσει λοιπόν, δεδικασμένα στην δική του Προεδρία.
Εμείς, θα παρακολουθήσουμε το διήμερο επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, για να διαπιστώσουμε ποιον από τους δυο δρόμους ακολούθησε. Του Τραμπ και του Πούτιν ή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων;
Ερώτημα που θέσαμε στο πρωτοσέλιδο της χθεσινής Ελεύθερης Ώρας και το οποίο πηγάζει από τον ωτακουστή μας στον Λευκό Οίκο…
Επανέρχομαι…   


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου