Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ “ΒΙΑΖΕΙ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ...

Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ “ΒΙΑΖΕΙ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ο Δήμαρχος της αυθαιρεσίας 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο, είναι πολλές οι καταγγελίες Αθηναίων πολιτών κατά του Δημάρχου τους Γιώργου Καμίνη, οι οποίοι ...

επιστρέφοντας να πάρουν το αυτοκίνητό τους, από τα πλέον απίθανα σημεία του Δήμου, τα βρίσκουν με χαρτάκι προστίμου της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και χωρίς πινακίδες. Γιατί, σου λέει ο κουτοπόνηρος υπάλληλος που προφανώς εκτελεί εντολές του ταλαίπωρου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη. Εάν κόψω μόνο κλήση, τότε αυτή πιθανότατα δεν θα πληρωθεί ποτέ. Εάν όμως αφαιρέσω τις πινακίδες ο φουκαράς πολίτης θα τρέξει να πληρώσει το πρόστιμο, ο κόσμος να χαλάσει. Και οι βεβαιωμένες από τον υπάλληλο παραβάσεις είναι γι΄ αστείες αιτίες, επί παραδείγματι για “παράνομο” παρκάρισμα σε μέρη όπου και δεν υπάρχει αντίστοιχη απαγορευτική σήμανση.

Ο κακός χαμός στις υπηρεσίες του Δήμου.     

Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει η ταλαιπωρία του Έλληνα φορολογουμένου. Εκείνου που του έκοψαν το μισθό, τη σύνταξη, το φαγητό, το νερό, τον αέρα που αναπνέει. Και τον καλούν προκειμένου να μπορεί να κινήσει το όχημά του – αρκετοί το έχουν ως επαγγελματικό εργαλείο -  να “τρέξει” να πληρώσει αμέσως το πρόστιμο για να έχει έκπτωση τη μισή του αξία. Όμως εάν πληρώσει, πότε θα πάρει τις πινακίδες του;
Προσέρχεται λοιπόν ο άγρια φορολογούμενος πολίτης, πχ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 14 στην Ομόνοια όπου βρίσκεται η κεντρική υπηρεσία του Δήμου για να πληρώσει το “χαράτσι” του Δήμιου Καμίνη. Όμως, το κάθε “χαράτσι” ως γνωστό στάζει αίμα. Έτσι και το πρόστιμο για το παράνομο παρκάρισμα. Και εξηγούμαστε γιατί:
Ανεβαίνει ο πολίτης στον πρώτο όροφο και πληρώνει το πρόστιμο. Ακολούθως πρέπει να συντάξει μια αίτηση προκειμένου να πάρει τις πινακίδες. Όμως, θα πρέπει να εγκριθεί από τον αρμόδιο διευθυντή της υπηρεσίας. Όπου ο πολίτης θα πρέπει να απολογηθεί για το “έγκλημα” που διέπραξε. Στην περίπτωση που ο διευθυντής – εισαγγελέας κρίνει ότι το αδίκημα είναι στιγμιαίο, συναινεί με την υπογραφή του για να γίνει η παραλαβή των πινακίδων εντός μιας εβδομάδας, αντί των 10 – 20 ημερών που θα έπρεπε - κατά την άποψη της υπηρεσίας - να κρατηθούν οι πινακίδες. Έτσι, θα συμμορφωθεί ο “κατηγορούμενος” πολίτης και δεν θα επαναλάβει παρόμοιο “έγκλημα”!!  

Όλα τα βίτσια τους κατά του λαού.    

Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα θέλουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες. Γιατί, αν δεχθούμε πως δεν έπρεπε να σταθμεύσει ο πολίτης  εκεί που απαγορευόταν το όχημά του. Αν δεχθούμε, ότι δικαίως του έκοψαν πρόστιμο. Όμως, από τη στιγμή που ο πολίτης χάνει ένα μεροκάματο από την εργασία του για να υλοποιήσει τα βιτσιόζικα γούστα του Δήμου, γιατί να χάσει και δεύτερο μεροκάματο προκειμένου να παραλάβει τις πινακίδες του οχήματός του; Που όπως προανέφερα, είναι το εργαλείο μετάβασής του στην εργασία του ή ακόμη είναι και το εργαλείο εκτέλεσης της εργασίας του; Γιατί να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία; Όταν για να αποφύγει την “παράνομη” στάθμευση του αυτοκινήτου του, καλείται να πληρώσει σε parking από 7-12 ευρώ;



Λειτουργεί στο Δήμο Αθηναίων η καταργημένη Δημοτική Αστυνομία;

Σε ένα καταργημένο από το κράτος Όργανο, στο Δήμο Αθηναίων λειτουργεί και παραλειτουργεί η Δημοτική Αστυνομία!!
Ωστόσο, θα μπορούσε ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κ. Ανδρέας Βαρελάς σε θέματα Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας, να μας πει τις αρμοδιότητές του;
Μπορεί να μας ενημερώσει για το πόσα δημοτικά δωρεάν parking διαθέτει ο Δήμος προκειμένου να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του Δήμου;  
Μπορεί να μας ενημερώσει για το ποια είναι η πρόβλεψη του Δήμου και η παρέμβασή του στα ιδιωτικά parking, ώστε να υπάρχει αντίτιμο σύμφωνα με τα δεδομένα της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα μας;
Ή το μόνο που νοιάζει τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο είναι πως θα τα παίρνουν χοντρά από τους πολίτες παντί τρόπω!!

Ο Δήμαρχος της αυθαιρεσίας.

Τελικά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι ο Δήμαρχος της αυθαιρεσίας;
Διαβάστε για τη νέα καταγγελία που μας έγινε!! Πιο συγκεκριμένα:  
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παρά το γεγονός ότι η πολεοδομία του είχε δώσει εντολή να σταματήσει έργο “Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων” στα όρια του Δήμου του (Ρουφ) με το Δήμο του Αιγάλεω, εκείνος συνέχιζε απτόητος την αυθαιρεσία του!!
Έτσι, με καθυστέρηση πολλών ημερών – μετά από καταγγελίες – επενέβη η Αστυνομία και συνέλαβε εργαζομένους στο έργο κατασκευής του Σ.Μ.Α.
Τελικά όπως ενημερωνόμαστε τα έργα σταμάτησαν και στο σημείο δεν γίνεται καμιά εργασία!!


Θυμηθείτε το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στην "Ελεύθερη Ώρα" τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016: “Οικολογικό έγκλημα Τσίπρα, Καμμένου και Καμίνη”.
“ Έφθασε στα χέρια μας μια καταγγελία υπαλλήλου της ΔΕΗ που αναφέρει ότι, οι Τσίπρας - Καμμένος σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το Δήμαρχο Καμίνη, χρησιμοποιώντας σχέδιο του περασμένου αιώνα, όταν δεν υπήρχαν κατοικίες στην περιοχή του Ρουφ, εγκαθιστούν – παρανόμως - μέσα στον χώρο της ΔΕΗ, εκεί όπου εργάζονται δεκάδες υπάλληλοι, τον χώρο μεταφόρτωσης των σκουπιδιών!!
Όλη η βρωμιά, η μπόχα και η μόλυνση που θα προέρχεται από την καθημερινή συμπίεση των σκουπιδιών, θα περνά στα πνευμόνια των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Όταν η εκλυόμενη βρωμιά σε υγρή μορφή θα περνά μέσα στο έδαφος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο υπέδαφος υπάρχει σημαντικός υδροφόρος ορίζοντας. Όταν, από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα μέχρι και τις αρχές του 21ου, ο Δήμος Αθηναίων σχεδίαζε να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης για τα σκουπίδια του Δήμου της Αθήνας στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στον χώρο της ΔΕΗ και στον τομέα κατασκευών στο Ρουφ.
Τότε, όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με τη Δ.Σ.Σ.Μ. (Διεύθυνση Συντήρησης Συνεργείων Μεταφοράς) και τη διεύθυνση Κατασκευών Μεταφοράς, ξεσηκώθηκαν για να μη δημιουργηθεί αυτός ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Πίστευαν ότι με αυτή τη διαμαρτυρία, θα αποτρεπόταν το σχέδιο του Δήμου της Αθήνας. Ωστόσο, μετά από 16 χρόνια, μπήκαν στο χώρο δύο απορριμματοφόρα και μία πρέσα αυτοκινούμενη η οποία θα δέχεται τα σκουπίδια από τα απορριμματοφόρα όλης της Αθήνας και θα τα συμπιέζει, ώστε να μικραίνει ο όγκος τους”. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου