Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Δελτίο Τύπου Εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις και απειλές στο ευρύτερο Γεωπολιτικό περιβάλλον της Νότιο-ανατολικής Ευρώπης, Προσφυγικό και Ευρώπη» 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Παπάγου Χολαργού και Β3 ΝΟΔΕ με θέμα «Προκλήσεις και απειλές στο...

ευρύτερο Γεωπολιτικό περιβάλλον της Νότιο-ανατολικής Ευρώπης» το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 18.30 στο Δημαρχείο του Δήμου Παπάγου Χολαργού. Η εκδήλωση λόγω της ενδιαφέρουσας θεματικής αλλά και των δύο διακεκριμένων ομιλητών κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και κ. Μαρίας Σπυράκη, που ανέπτυξαν σημαντικά επίκαιρα ζητήματα, έτυχε μεγάλης αποδοχής του κόσμου της ευρύτερης περιοχής μας. Από τη Νέα Δημοκρατία παρευρέθηκαν ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ –Βουλευτής Β Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών τ.Υπουργός κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Βουλευτής Β’ Αθήνας κ.Άννα Καραμανλή, οι πρώην Υπουργοί κ. Αργύρης Ντινόπουλος και κ. Αλέξανδρος Δερμέντζοπουλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Βασίλης Σπανάκης, η Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής κ. Αργυρώ Ζέρβα, η Γραμματέας σχέσεων κοινωνίας – κόμματος Ζωή Ράπτη, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή, η πρώην πολιτευτής Β Αθηνών κ. Σοφία Χρήστου, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Σάκης Ιωαννίδης, Δημήτρης Σακαρετσάνος και Μαριάνθη Καφετζή, ο Υπεύθυνος Β’ Αθήνας Τάκης Νικολακέας, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Φιλοθέης Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Λεκανοπεδίου Αττικής Άγις Δήγκας. ο Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της 

ΟΝΝΕΔ Γιάννης Χατζής, Από το Δήμο Παπάγου Χολαργού παρευρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Απόστολόπουλος , ο Επίτιμος Δήμαρχος κ. Βασίλειος Ξύδης , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Οικονόμου , οι Αντιδήμαρχοι : κ. Μαρία Αθανάσακου-Μουντάκη, κ. Μιμή Ρουφογάλη , και κ. Λίλα Σουρανή , οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών κ. Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και ο κ. Γιάννης Κεχρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, κ. Δημήτρης Τούτουζας, η Προέδρος της Κοινότητας Χολαργού κ. Κατερίνα Γκούμα, η Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Παπάγου κ. Μάγδα Πάλλη, ο Συνήγορος του Δημότη κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κώστας Τσοχαλής, Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου κ. Αννίβας Σατερλής, ο τ.Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Κυριάκος Λινάκης, ο Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Παπάγου-Χολαργού κ. Κώστας Καπετανάκης, η κ. Σοφία Μαγκου Προέδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" /Παρ/μα Παπάγου η κ. Μαίρη Οικονόμου πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης "Η Ελληνική Εστία" - Παρ/μα Παπάγου, η Πρόεδρος του ιδρύματος Αντιγόνη Ζουρούδη κ. Ντίνα Καλλιοντζή, εκπρόσωπος της Εφημερίδας Παπάγου Πολιτεία. Εκ μέρους τους Δ.Σ της Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου Χολαργού, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κουκής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου