Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ! ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...

Ο Ιφικράτης Αμυράς (φωτό) είναι γνωστός για την αντιμνημονιακή του δράση. Με τις συχνές παρουσίες του σε μικρά τηλεοπτικά κανάλια έγινε κάρφος στο σύστημα το οποίο σήμερα, μετά από 6 1/2 χρόνια θανατηφόρας μνημονιακής τακτικής, έχει βαλθεί να τον εξοντώσει! Τον σέρνουν σε συνεχή δικαστήρια σε σημείο που κινδυνεύει άμεσα! Γι' αυτό τον λόσο συστάθηκε Επιτροπή εράνου για να βοηθήσει τον Ιφικράτη Αμυρά. Έχει εκδώσει και την παρακάτω ανακοίνωση. Διαβάστε τη με προσοχή και όποιος μπορεί ας συνδράμει τον συμπολίτη μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Εθνικο-Απελευθερωτικός μας Αγών εναντίον του κατοχικού καθεστώτος συνεχίζεται αταλάντευτος επί χρόνια.
Σε κάθε φάση της συγκρούσεως η συνδρομή του Ιφικράτους Αμυρά έχει...

οδηγήσει στην αναβάθμιση του ιδεολογικού εξοπλισμού των επαναστατών.   
Ως επιτροπή για την στήριξη του Ιφικράτους Αμυρά ευελπιστούμε στην βοήθειά σας για να συνεχιστεί ο Ιερός Αγών για την Εθνική Ανεξαρτησία.
Αντιμετωπίζει σειρά ποινικών διώξεων από το μισελληνικό καθεστώς για ανυπόστατες κατηγορίες. Κατηγορείται για πολιτικά, θρησκευτικά, και φορολογικά αδικήματα. Άμεσα επίκεινται έξι ποινικά δικαστήρια.
Το πρόβλημα των διώξεων αφορά όλους τους Έλληνες που αρνούνται να υποταχθούν στην κατοχική «νομιμότητα». Η συνδρομή σας θα βοηθήσει την συνέχεια του Αγώνος.
Επειδή δεν μπορεί να ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός λόγω capital controls, μπορείτε να καλέστε στο 6933348800 για συνεννόηση για την αποστολή ταχυδρομικής επιταγής.
Ακόμη μπορείτε να ενισχύσετε τον έρανο για τα δικαστικά έξοδα αγοράζοντας το βιβλίο του Ιφικράτους Αμυρά, «Πολιτικό Μανιφέστο για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα», καλώντας στο 6932353329.
Κάθε βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι, είναι πολύτιμη.
Επιτροπή εράνου για την στήριξη του συμπολεμιστού Ιφικράτους Αμυρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου