Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!

Αντιλαμβάνεστε πού πάει το πράγμα με τους ΑΝΕΛ; Αυτοί που δεν συναινούσαν σε κανένα συνθετικό του ονόματος "Μακεδονία" για τα Σκόπια, σήμερα, τόσο διά του Καμμένου, όσο και διά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη (πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ) λένε ότι ναι μεν δεν συναινούν, αλλά είναι θέμα της πλειοψηφίας της Βουλής να αποφασίσει για το αν θα...

υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στο όνομα των Σκοπίων. Και εφόσον η Βουλή (*διά των ψήφων της ΝΔ) αποφασίσει να δοθεί η ονομασία "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ" στα Σκόπια, τότε "εμείς πάμε παρακ'άτω και συνεχίζουμε με την κυβέρνηση"!!! Έτσι απλά, λες και ψηφίζουν κάποιο νομοσχέδιο! Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ! Προδότες οι οποίοι παίζουν δήθεν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, αλλά είναι αυτοί που αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει τις πιο δόλιες, σε βάρος της χώρας αποφάσεις. 

1 σχόλιο: