Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;

Την ώρα η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί για την προδοσία που επιχειρείται με...

το όνομα της Μακεδονίας, η θλιβερή παρέα του «Ουράνιου Τόξου» αποστέλλει στα ΜΜΕ και είχε το θράσος να αποστείλει και σε εμάς δελτίο τύπου, για την «αναγνώριση της Μακεδονικής Μειονότητας» στο εσωτερικό της χώρας μας. 
Ο σκοπός που το δημοσιεύουμε δεν είναι φυσικά να τους κάνουμε διαφήμιση, άλλωστε όταν είχαν συμμετάσχει στις εκλογές σε συνεργασία με την Ο.Α.Κ.Κ.Ε. είχαν καταποντιστεί. 
«Ουράνιο Τόξο: Όχι άλλοι “νονοί”. 
Η δημοκρατία της Μακεδονίας έχει όνομα. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια συζητήσεων και διαβουλεύσεων, παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα την έξαρση του θεάτρου του παραλόγου αναφορικά με το θέμα του ονόματος της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. 
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι πρόβλημα με το όνομα της γειτονικής χώρας έχει αποκλειστικά και μόνον η χώρα μας, ενώ πάνω από 140 χώρες-μέλη του ΟΗΕ το έχουν αναγνωρίσει. Υπογραμμίζουμε επίσης για πολλοστή φορά ότι το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας που και σύνθετο είναι και απόλυτα διακριτό από το ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας αλλά και δημοκρατικά επιλεγμένο από τους πολίτες στο δημοψήφισμα του 1991.  Το πρόβλημα είναι η πεισματική άρνηση της χώρας μας να αποδεχτεί την πραγματικότητα και την ύπαρξη του σύγχρονου μακεδονικού έθνους. Με άλλα λόγια, την ύπαρξη της εθνικής μακεδονικής μειονότητας που παρά τις επίμονες προσπάθειες 100 και πλέον χρόνων, εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να ζει σε τμήμα της ελληνικής επικράτειας.  Όταν η χώρα μας διαβεί το Ρουβίκωνα, αναγνωρίσει την εθνική μακεδονική της μειονότητα και της παρέχει όλα τα δικαιώματα που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τότε και μόνο θα καταφέρει να αλλάξει σελίδα, να δει μπροστά και να συνεργαστεί με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας και τις άλλες γειτονικές χώρες στη βάση του αλληλοσεβασμού και της ειλικρίνειας.» Όπως καταλαβαίνατε σκοπός μας είναι να δείξουμε ότι παρά τα όσα μας λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ για αφαίρεση από το Σύνταγμα των Σκοπίων των αλυτρωτικών διεκδικήσεων, υπάρχουν και μέσα στην χώρα μας άνθρωποι και κινήσεις που έχουν τέτοιες βλέψεις και το χειρότερο λειτουργούν νομίμως με άδεια της Ελληνικής Πολιτείας. Ενδιαφέρον έχει να προσέξουμε ιδιαιτέρως το σημείο στο οποίο κάνουν λόγο για την ύπαρξη «σύγχρονου μακεδονικού έθνους» θέση που εναρμονίζεται πλήρως με όλους αυτούς που προπαγανδίζουν θεωρώντας εθνική επιτυχία το όνομα «Νέα Μακεδονία». Το επόμενο βήμα θα είναι η απαίτηση αναγνώρισης της «εθνικής», όπως την αναφέρουν μειονότητας του σύγχρονου αυτού ψευτοέθνους. Ας τα σκεφτούν όλα αυτά οι πολιτικοί μας και ας το ξεκόψουν μία και καλή, ονομασία με τον όρο Μακεδονία με οιανδήποτε χρήση δεν πρέπει να γίνει δεκτή.... 

elkosmos.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Οι πάσης φύσεως..."ύαινες της ιστορίας" ξεσπαθώνουν, με μοναδικό σκοπό της θλιβερής υπάρξεώς τους, τον διαμελισμό της Πατρίδας μας, της Ελλάδας μας.
    Για μια ακόμη φορά και, ας το βάλουν καλά στο σκατένιο τους κεφάλι όλα αυτά τα σκουλήκια, "ΔΕΝ θα τους περάσει...!"
    Να γνωρίζουν όμως πως, οι προδότες και ολετήρες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους. Αυτή την φορά, δεν θα μείνουν ατιμώρητες οι ενέργειές τους!!!
    Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σε ποσοστό 95%, δεν διαπνέεται από τις "ιδέες" αυτών των ποταπών συμμοριτών, ούτε και διακατέχεται από τον άκρατο και συμπλεγματικό ανθελληνισμό αυτής της οικτρής μειοψηφίας.
    Η πλειοψηφία των Ελλήνων εμφορείται από ΑΓΝΟ και ΑΔΟΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και όταν σημάνει η Ώρα της Εγέρσεως, θα ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ όλους αυτούς τους πληρωμένους κανάγιες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή