Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

πηγή φωτό: lesvosnews.gr

Το σχέδιο το γνώριζε και ο πιο αδαής: ο Ερντογάν στέλνει κατά εκατοντάδες χιλιάδες, κατά εκατομμύρια τους λάθρους στην Ελλάδα, για να τους χρησιμοποιήσει ευκολότερα σε επικείμενη επίθεσή του σε...


βάρος της χώρας μας. Θα βάλει δηλ. ως εσωτερικό επιθετικό μοχλό τους λαθρομετανάστες εντός των νησιών για να μπορέσει να κατακτήσει εύκολα 2 με 3 νησιά! Και ενώ σήμερα στο ΥΠΕΞ εξετάζουν ένα τέτοιο σχέδιο του Ερντογάν για κατάληψη βραχονησίδας ή νησιού με μοχλό τους "πρόσφυγες" , τόσα χρόνια που μας κυβερνούν οι του Τσίπρα δεν πήραν χαμπάρι! Αντιθέτως ο πολιτικός καραγκιόζης Τσίπρας, όσο και η γελοία Χριστοδουλοπούλου προσκάλεσαν ανοιχτά και ευθέως τους "πρόσφυγες" να έρθουν στην Ελλάδα διότι η χώρα μας είναι ανοιχτή και πως δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα! 

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι που μας κυβερνούν: ανοίγουν μόνοι τους κερκόπορτες για να αλωθεί η Πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου