Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ! ΣΥΡΙΓΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ): "ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΥ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ! "ΖΗΤΩ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Απίστευτα πράγμα στον Πανιώνιο και κυρίως από το ΔΣ της ομάδας το οποίο έδιωξε από προπονητή της ομάδας μπάσκετ τον Στηβ Γιατζόγλου, λόγω πολιτικών φρονημάτων! Πριν προλάβει καν να προσλάβει για νέο προπονητή της ομάδας τον δημοφιλή Γιατζόγλου, του έδειξε την έξοδο επειδή υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή! Μάλιστα το μέλος του ΔΣ κ. Συρίγος, ο οποίος πριν από λίγη ώρα έδωσε συνέντευξη στον σταθμό Real και τον...

 Δημήτρη Μάρκου δήλωσε ότι είναι ανεπιθύμητοι στην ομάδα όσοι είναι εκτός...δημοκρατικού τόξου! Κατά συνέπεια, στον Πανιώνιο δεν γίνονται δεκτοί και οι οπαδοί-ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, επειδή, σύμφωνα με τον κ. Συρίγο είναι εκτός δημοκρατικού τόξου και επειδή ο Πανιώνιος είναι προσφυγικό σωματείο που έχει νιώσει στο πετσί του την προσφυγιά, δέχεται μόνον οπαδούς, προπονητές και παίκτες όσους ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο! Και επειδή στο δημοκρατικό τόξο ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ (τι σημασία έχει αν  υπηρετούν φασιστικά μέτρα και τον φασισμό των δανειστών; Σημασία έχει ότι έχουν φορέσει την ταμπέλα "δημοκρατικό τόξο"), τότε ο Πανιώνιος προσλαμβάνει εύκολα ΣΥΡΙΖΑΙΟ προπονητή,που είναι υπέρ των μνημονίων και της σφαγής του λαού! 
Μπράβο στον Πανιώνιο. Από..σβέρκο θα ψωνίσουν με τέτοια λογική...τετράγωνη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου