Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η αλήθεια για την ‘’υπόθεση… πλαστογραφίας’’ και της επιβολής της πειθαρχικής ποινής του ενός μηνός

Μολονότι δεν το συνηθίζω να κάνω προσωπικές αναρτήσεις, εκτός από αντίστοιχες που αφορούν τις αρμοδιότητες που μου έχουν ανατεθεί, σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο θέμα αφορά την προσωπική τιμή και υπόληψη τόσον τη δικιά μου, όσον...
και των υπολοίπων εμπλεκομένων συναδέλφων.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο θέμα έχει κυριαρχήσει στα τοπικά sites και όχι μόνον, είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω την προσωπική μου άποψη, που στηρίζεται όχι σε υποθέσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά αποκλειστικά σε συγκεκριμένα στοιχεία,  (όλα τα έγγραφα του σχετικού φακέλου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να πληροφορηθεί την αλήθεια και μόνον την αλήθεια).
Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 5 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 25/11/2013 στη σχετική συνεδρίαση με θέμα: «Πειθαρχική υπόθεση υπαλλήλου Χ….», συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Ξύδης ως Πρόεδρος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Δασκαλόπουλος, κα Φασούλη, κα Τσικρικώνη & κα Μπουφούνου από την πλειοψηφία, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Πολυκαλά και ο υπογράφων ως εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.
Παρόντες ήταν επίσης, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ο Γενικός Γραμματέας και οι δύο δικηγόροι του Δήμου.
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης πρότεινε την παραπομπή του υπαλλήλου στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και μας ενημέρωσε ότι, «η όλη υπόθεση της εκδόσεως (α) πλαστών αδειών γάμου, (β) πλαστών βεβαιώσεων αδειών παραμονής αλλοδαπών στη χώρα μας κλπ, έχει παραπεμφθεί τόσο στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όσο και στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος έχει διατάξει για την ανωτέρω υπόθεση προκαταρκτική ανάκριση, το αποτέλεσμα της οποίας δεν το γνωρίζουμε».
«Μετά από την απολογία του υπαλλήλου ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή γνωμών των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος αυτής και Δήμαρχος πρότεινε να γίνει ψηφοφορία για περαιτέρω παραπομπή ή όχι του υπαλλήλου στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.
Ακολούθως τα λοιπά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής πρότειναν και ψήφισαν να κρατηθεί η κρινόμενη υπόθεση μέχρι την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης από την εισαγγελική αρχή στον εγκαλούμενο υπάλληλο, προκειμένου να ληφθεί σχετική απόφασή της τότε, γνώμη η οποία και επικράτησε ως απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής».
Υπόψη:
 α) Την εισήγηση να κρατηθεί η υπόθεση την έκανε ο κ. Δασκαλόπουλος και έγινε αποδεκτή από τα υπόλοιπα μέλη εκτός του Προέδρου.
β) Ούτε ένας από τους παρόντες στη συνεδρίαση, Δήμαρχος, Γενικός Γραμματέας & ειδικά οι δύο Δικηγόροι, δεν μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να ληφθεί οπωσδήποτε απόφαση, διότι δεν προβλεπόταν από τη σχετική νομοθεσία να κρατηθεί, όπως πρότειναν όλα τα μέλη, εκτός του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής.
γ) Το Πειθαρχικό Συμβούλιο γνωμοδότησε κατά πλειοψηφία ότι οι παραλείψεις των εγκαλουμένων συνιστούν πειθαρχικό παράπτωμα και ότι συντρέχει ο λόγος επιβολής ποινής αργίας ενός (1) μηνός.
δ) Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν τιμωρήθηκε, διότι όταν εκδικάστηκε η συγκεκριμένη υπόθεση δεν ήταν Δημοτικός Σύμβουλος.
ε) Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης από την Ποινική Δικαιοσύνη, που αφορά αποκλειστικά και μόνον τον εγκαλούμενο υπάλληλο, έχει αναβληθεί δύο φορές και έχει οριστεί για τον προσεχή Οκτώβριο και βασικός μάρτυρας κατηγορίας είναι ο Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος.
Στ) Όταν το 2016 κοινοποιήθηκε στο Δήμο το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, η Εκτελεστική Επιτροπή με Πρόεδρο τον κ. Αποστολόπουλο αποφάσισε την επιβολή πειθαρχικής ποινής στο συγκεκριμένο υπάλληλο.
Αναμφισβήτητα, από τα στοιχεία που εξέθεσα αποδεικνύεται πως:
α) Ο τίτλος των περισσότερων sites «Σε αργία 2 Αντιδήμαρχοι και 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι για υπόθεση πλαστογραφίας» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού δεν είναι πλήρης, διότι αναμφισβήτητα  αφορά τον εγκαλούμενο υπάλληλο και όχι τους δύο Αντιδημάρχους και τους τρείς Δημοτικούς Συμβούλους &
β) Η αργία του ενός (1) μηνός επιβλήθηκε διότι κρατήσαμε την υπόθεση έως ότου κριθεί από την ποινική δικαιοσύνη, για να έχουμε  όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας καθοδηγούσαν να πάρουμε την καλύτερη και δικαιότερη απόφαση.
Τέλος, προσωπικά εκτιμώ πως η λαθεμένη απόφασή μας να κρατήσουμε την υπόθεση οφείλεται αποκλειστικά στο ότι δεν είχαμε πλήρη γνώση της αντίστοιχης νομοθεσίας και πως η λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής και ως Πειθαρχικό Όργανο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2011 με την εφαρμογή του Καλλικράτη και στο Δήμο μας ήταν η πρώτη πειθαρχική υπόθεση που χειριστήκαμε και δεν είχαμε την αναγκαία νομική υποστήριξη.

                                 Θανάσης Αυγουρόπουλος                                                                                        Αντιδήμαρχος



4 σχόλια:

  1. 1. Πριν αναλάβεις καθήκοντα, ορκίστηκες : «να είσαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούεις στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνεις τίμια και ευσυνείδητα, τα καθήκοντά σου». Από τη στιγμή που δεν τήρησες τον όρκο σου, είσαι υπόλογος.
    2. Τους "νομικούς" της Υπηρεσίας, οι οποίοι μάλιστα παρίσταντο στη συνεδρίαση, γιατί τους έχετε ; Για να τους πληρώνετε ;
    3. Εάν ο υπάλληλος είναι το πρόσωπο που πιθανολογώ (χωρίς πάντως να έχω υπ' όψιν ποιός είναι), μήπως έχει βεβαρημένο ιστορικό σε παρεμφερή ζητήματα που είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ;
    Συμπέρασμα : Οσοι ασχολήθηκαν ή εν γένει ήταν αρμόδιοι με την υπόθεση, ανεξαρτήτως ποινικών ή πειθαρχικών ευθυνών, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να αποζημιώσουν τον φορέα για την παντοειδή βλάβη που του προκάλεσαν εξ αιτίας της αβελτηρίας τους.
    Αντε γειά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η Ελλάδα Ζει έναν πρωτοφανή ΕΦΙΑΛΤΗ χωρίς ιστορικό προηγούμενο .
    Αγέλες ΛΥΚΩΝ , κομμουνιστών και αρπαχτικών του ΣΥΡΙΖΑ λεηλατούν την χώρα σε όλη την Επικράτεια και τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ της αριστεράς γλείφουν κατουρημένες ποδιές των τοκογλύφων προκειμένου να βολέψουν τον κ...... τους .
    Φτώχεια , πείνα , εξαθλίωση και ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ .
    Μαύρα Κοράκια με Νύχια Γαμψά μας πίνουν το Αίμα κάθε μέρα που περνά .
    Ούτε οι Γερμανοί ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ φίλοι του κομμουνιστή Τσίπρα δεν τόλμησαν να αρπάξουν σπίτια φτωχών ανθρώπων .
    Η σημερινή ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αρπάζει τα σπίτια μας και τις πενιχρές καταθέσεις μας για να τις χαρίσει στους τοκογλύφους .
    Τσακίζουν κάθε ίχνος Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας και λεηλατούν συνειδήσεις στο όνομα της πιο Διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε ο κόσμος ολάκερος .
    Θαυμαστές του ΧΑΣΑΠΗ Στάλιν και του 4ου ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΙΧ απειλούν την χώρα μας με αφανισμό .
    Τέτοια καθάρματα δεν έχει ξαναβγάλει ο τόπος .
    Θέλουν να κάνουν τον Δήμο Παπάγου Χολαργού άντρο για κάθε ανώμαλο και εγκληματία .
    Μισούν Πανανθρώπινες Αξίες και Ιδανικά , την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Τόπου μας .
    Ιδεολογία τους είναι η Μαρξιστική Λογοτεχνία του δρόμου , τα Σκουπίδια και ο Σκοταδισμός .
    Το Μαύρο της ψυχής τους δεν υπάρχει στο Ουράνιο τόξο των ανθρώπινων Αξιών .
    Η Φαρέτρα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Βρικολάκων στην ώρα μας ήταν και θα είναι η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ αριστερά .
    Οι ισχυροί της Γης έχουν βρει καταφύγιο στην αριστερή δημαγωγία των Υπονόμων για να πετύχουν τα ελεεινά τους Σχέδια Διάλυσης της Ελλάδας .
    Από 1/1/2019 τα Μπάσταρδα του Ιμπραήμ Πασά μας κόβουν 3 συντάξεις και μισθούς γιατί θέλουν να αφανΊσουν το Γένος των Ελλήνων .
    Στα Νοσοκομεία / Αχούρια χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και ιατρική φροντίδα γιατί δεν έχουν χρήματα για δύσκολες εγχειρήσεις .
    Τα καθάρματα της αριστεράς θέλουν και την ψυχή μας για να ικανοποιήσουν τα άθλια ένστικτα τους .
    Αριστερά σημαίνει Κατάρα , Καταστροφή και Χάος για την χώρα μας .
    Πούλησαν την Ελλάδα για 99 χρόνια στον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ και θα κάνουν τον Παρθενώνα Τζαμί οι Τουρκόγυφτοι του Αλή Πασά .
    Πανηγυρίζουν πάνω στα ερείπια του Ελληνισμού γιατί εμείς τους δώσαμε το Δικαίωμα .
    Μας κυβερνούν με Εντολή των Ξένων Αρουραίοι των Υπονόμων και ο Υπόκοσμος της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς .
    Το εξωτερικό χρέος με κυβέρνηση τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει τα 750 Δις Ευρώ και μας το κρύβουν τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .
    Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό σε μια κοινωνία όπου οι ΑΛΗΤΕΣ κομμουνιστές ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ Μεγάλα Προνόμια και Πλούσιους Μισθούς την ώρα που εκατ. Έλληνες Σταυρώνονται καθημερινά με Οθωμανικά Χαράτσια και Ληστρικούς φόρους .
    Έτσι λοιπόν Λιποτάχτες , Ριψάσπιδες και κομμουνιστές ευδοκιμούν σε περιόδους βρωμιάς και Σαπίλας μη Δυνάμενοι να προσλάβουν οτιδήποτε το ευγενές .
    Ευτυχώς που υπάρχουν ...... για να τους δείχνουμε στα παιδιά μας ως παραδείγματα προς αποφυγήν γιατί μέσα στην άθλια ψυχή τους κρύβεται η Άβυσσος και το Σκοτάδι .......
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πόσο ΔΙΚΙΟ έχεις φίλε μου Παναγιώτη.
      Και τα "στραβά μας" ΔΕΝ εννοούμε να τα "ανοίξουμε".
      Εμμένουμε πεισματικά στην βλακεία που μας "δέρνει" κι' από πάνω.
      Κάνουμε και τους "ανοικτομάτηδες(!)" τρομάρα μας...

      Διαγραφή
  3. Μέρες τώρα περιμένω να γράψεις ένα άρθρο ...........
    Σαν και αυτά τα τρισάθλια που κοροϊδεύεις τους αφελείς με διάφορες ασυναρτησίες και ....... δήθεν προτάσεις ..........
    Εάν η κεντροδεξιά μαζί με τον Πατριωτικό χώρα ήταν ενωμένη θα είχε ποσοστό 78% από την πρώτη Κυριακή και εσύ ........ σαν Μοναχικός καβαλάρης θα έκλαιγες την Μοίρα σου ..........
    Στον Δήμο Παπάγου Χολαργού δεν υπάρχουν Φασίστες ούτε φίλοι των ΝΑΖΙ όπως τόσο ανόητα διαδίδεις σε κάποιες θλιμμένες Γκέισες του ΣΥΡΙΖΑ .
    Δεν υπάρχουν για ένα πολύ απλό λόγο .
    Τον Απρίλιο του 1941 στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ οι πατεράδες μας μέσα από ένα ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και Τιμής ΕΞΌΝΤΩΣΑΝ 20.000 Γερμανούς ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΝΑΖΙ εισβολείς του Φίλου Σου Μακελάρη Χίτλερ που ήθελαν να υποδουλώσουν την Πατρίδα μας .
    Εκείνες τις μέρες τα Ελληνόπουλα των ΟΧΥΡΩΝ [Δυστυχώς σαν κομμουνιστής Αγνοείς την Ιστορία] έθαψαν βαθιά στο χώμα τους Δολοφόνους ΝΑΖΙΣΤΕΣ και τους ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΠΑΣΜΑ για να μην Ξεχνάει κανείς ότι οι Έλληνες ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ τον Φασισμό .
    Εσείς όμως οι κομμουνιστές γλείφοντας τον Πατερούλη Σχιζοφρενή Στάλιν χειροκροτήσατε την Συμφωνία και Μη Επίθεσης Μολότωφ Ρίμπεντροπ και μαζί με τους ΝΑΖΙ σφάξατε 2 εκατ. αθώες ψυχές στην Πολωνία .
    Στο 20 Συνέδριο του ΚΚΣΕ ο Χρουστσόφ στην Μυστική του Έκθεση είχε πει ότι τα θύματα του Σταλινισμού / κομμουνισμού ξεπερνούν τα 180 εκατ. φτωχούς ανθρώπους ..........
    Ουδέποτε καταδίκασες τις ΣΦΑΓΕΣ ΑΘΏΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ από τους Μπολσεβίκους γιατί δεν έχεις το ΑΝΑΣΤΗΜΑ να Δεις την Αλήθεια και θα Ζεις μέρα νύχτα με την Μαρξιστική Λογοτεχνία του δρόμου .
    Και λες εμάς Ναζί και Φασίστες .......
    Πόσο Γελοίος και Ασήμαντος είσαι .......
    Μια Ζωή ήσουν και θα είσαι Μικρούλης και Ανίκανος να πράξεις κάτι σωστό εδώ στην Περικλέους Πολιτεία .
    Και να γνωρίζεις ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του Δήμου έχουμε μεγάλο Σεβασμό και αγάπη στην Πατρίδα , τον Πολιτισμό και την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση που εσύ περιφρονείς .
    Είδα τα Μούτρα σου προχθές και αηδίασα ...... όταν ένας Έλληνας έψαλλε Υπερήφανα τον Εθνικό μας Ύμνο .
    Και κάτι τελευταίο .......
    Την Μαρξιστική ιδεολογία των Υπονόμων και τα Σκουπίδια της εμείς οι Έλληνες στην Συντριπτική μας πλειοψηφία την ΈΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΗ .
    ΟΛΟΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή