Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΥΕΛΙΠΔΩΝ!

φωτογραφίες "Ανεξάρτητος Παρατηρητής"
Χολαργός, 23 Απριλίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων 
στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Παπάγου

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την ίδρυσή της, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, όπου τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία τέλεσε ο Επίσκοπος Θεσπιών Πρωτοσύγκελος Συμεών...

Βολιώτης.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής κα Καφαντάρη, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος κ. Κώστας Φλώρος, ο Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, Εκπρόσωποι των ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σακελλαρίου, οι Επίτιμοι Πρόεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.κ. Γκόνης και Κουτρουμπής, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, οι βουλευτές κ.κ. Κουμουτσάκος, Καραμανλή, Κεραμέως, Ντινόπουλος και Παππάς, ο Ευπατρίδης κ. Ιάκωβος Τσούνης, Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών, Απόστρατοι Αξιωματικοί, Ευέλπιδες όλων των Σχολών και πολλοί άλλοι. 
Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΣ για την αποδοχή της πρόσκλησης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία όπως ανέφερε έχει ιδιαίτερη σημασία για την  πόλη μας, αφού έγινε παραμονή του Αγίου Γεωργίου προστάτη του στρατού, αλλά και για το γεγονός ότι στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού κατοικούν πολλοί Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ  με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, προκειμένου να τιμηθεί η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τα 190 χρόνια ένδοξης ιστορίας και αδιάκοπης προσφοράς  στην πατρίδα μας.
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου