Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΤΟ "ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: "ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ!" ΒΙΝΤΕΟ

Μαζί με τον Ιμπραήμ Καραγκιούλ, ο Γιγκίτ Μπουλούτ είναι ο πιο στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν και οι απόψεις του απηχούν εν πολλοίς τις....


απόψεις του Τούρκου προέδρου έτσι εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός λέγοντας πως οι τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις ελληνικές Σημαίες.

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μάλιστα λέει ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν την ιστορία με τις Σημαίες αλλά τώρα ισχυρίζονται ότι διαθέτουν και οπτικό υλικό. 

Το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων είναι σαφές ότι θα το χρησιμοποιήσει προεκλογικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν και έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μπουλούτ κάνει αναφορά σε μυστική επιχείρηση κατεβάσματος των ελληνικών Σημαιών και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!

Το συνεχίζει όμως ακόμα παραπέρα καθώς δηλώνει πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός καθώς θα φαίνεται «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας»

Ο σύμβουλος του Ερντογάν επιτίθεται και  κατά Ελλήνων υπουργών λέγοντας πως είναι κατά του Ισλάμ και των Τούρκων, προειδοποιώντας πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

Οι απόψεις μπορεί να φαίνονται ακραίες αλλά ο άνθρωπος αυτός χαράζει την εθνική πολιτική της Τουρκίας. Όπως είναι αυτός είναι και ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενός του, ο Ρ.Τ.Ερντογάν



pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΑΣ «πιάνει στον ύπνο»!!!...Με εκατοντάδες stealth «σελάχια-δολοφόνους» drones θέλει να ελέγχει το Αιγαίο το τουρκικό Ναυτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
    -----!!!!!-----!!!!!----

    Τι άλλο θα δούμε ακόμη από την υπερδραστήρια τουρκική αμυντική βιομηχανία, σε αντίθεση με τη δική μας η οποία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βρίσκεται σε «ύπνο βαθύ».

    Ένα τρομερά φιλόδοξο πρόγραμμα ετοιμάζει μια τουρκική εταιρεία σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας, όπως αναφέρουν τουρκικα ΜΜΕ.....
    Την ανάπτυξη και παραγωγή εκατοντάδων υποβρύχιων drone τα οποία θα μοιάζουν ως ένα σελάχι αλλά στην πραγματικότητα όπως αναφέρεται θα μπορούν μεταφέροντας πολεμική κεφαλή να πηγαίνουν κάτω από πλοία και να τα ανατινάζουν!!!!
    Πρόκειται για την τουρκική εταιρεία Albayraklar Savunma AŞ η οποία και υπο την επίβλεψη του πολυτεχνικού τμήματος του πανεπιστημίου της Μαύρης Θάλασσας ετοιμάζει τα υποβρύχια αυτά drone τα οποία ονομάζονται SIDA και τα οποία θα ελέγχονται από κρυπτογραφημένες εντολές ακουστικών κυμάτων.
    Μάλιστα τα υποβρύχια αυτά drones θα είναι stealth δηλαδή δεν θα εντοπίζονται από συστήματα sonar καθώς το κέλυφος θα αποτελείται από ειδικά υλικά απορρόφησης.
    Το πρόγραμμα ανάπτυξης του συγκεκριμένου drone ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και όπως λέει ο Sertan Ayçiçek CEO της εταιρείας Albayraklar Group το drone θα αναπτυχθεί σε δύο τύπους:
    «Ο ένας από αυτούς θα ελέγχεται μέσω καλωδίου για αποστάσεις 200 έως 300 μέτρων και ο άλλος μέσω Η/Μ κυμάτων σε απόσταση έως και 1 χλμ. ενώ αναπτύσσουμε και ένα UAV μέσω του οποίου θα ελέγχεται για μεγαλύτερες αποστάσεις....!!!
    Το drone θα έχει τις ίδιες διαστάσεις και σχήμα με ένα πραγματικό σελάχι.
    Στην πραγματικότητα μπορεί να περιγραφεί ως μια κινούμενη νάρκη», είπε.
    Το drone όπως εξηγεί ο ίδιος θα αναπτύσσει ταχύτητα 5 κόμβων περίπου, θα έχει αυτονομία 12 ωρών, ενώ μπορεί να λειτουργεί μέχρι 240 ώρες σε κατάσταση stand-by στο βυθό της θάλασσας..!!!!
    «Είναι αδύνατο να εντοπίσει κάποιος ένα τέτοιο drone σε βάθος 300 μέτρων με τη σημερινή τεχνολογία» σημείωσε, ενώ είπε ακόμη πως θα έχει επικάλυψη από σιλικόνη για να μην εντοπίζεται.
    «Αρχικά θα αναπτύξουμε το σύστημα διαμορφώνοντας ένα δίκτυο υποβρύχιας παρακολούθησης εχθρικών υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας αλλά μπορούμε να του βάλουμε και μια πολεμική κεφαλή ώστε να εισχωρεί χωρίς να εντοπίζεται κάτω από ένα σκάφος επιφανείας ή υποβρύχιο και να ανατινάσσεται, όπως μια νάρκη».
    ....Σ Α Λ Α Χ Α Τ Α...!!!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ...ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή