Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019! 5,1 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΒΒΑ ΡΟΜΠΟΛΗ...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
---
*Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη*
---

Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους....

εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.

Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. 

Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.
Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).

Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ. 
Και αν εφαρμοστεί το 2020 και η μείωση του αφορολόγητου, οπότε θα μπουν οι χαμηλές συντάξεις στη φορολόγηση, τότε η μέση καθαρή σύνταξη στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στα 450 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Ρομπόλης θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι, βάσει επίσημων στοιχείων, το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. 

Αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη η πολιτεία, αλλά και οι δανειστές, με τους οποίους πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση, καθώς, εκτός από την οικονομική, πρέπει να κοιτάμε και την κοινωνική κανονικότητα’’, παρατηρεί ο κ. Ρομπόλης.

--- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ ---
Είναι δυνατόν εμείς οι υπερήφανοι Έλληνες να έχουμε υποστεί την απόλυτη εξαθλίωση από τα μέτρα που έχουν ψηφίσει οι προδότες που κυβερνούν επί 8 χρόνια την χώρα, να ανεχόμαστε ακόμα αυτήν την απάτη των μνημονίων; Να έχουμε κάτσει στους καναπέδες και να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο στον οποίο μας καταδικάζουν οι τοκογλύφοι και τα εδώ δωσίλογα τσιράκια τους; 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ..!!!!

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

**ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ**
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...!!!
πληροφορίες από tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου