Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ...ΠΝΙΓΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ!

Ιδού τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της συμμορίας Μπερτομέου
Το τσίρκο του Τζόρντι Μπερτομέου χθες στην Μαδρίτη έδωσε μία ακόμα παράσταση με τους πορτοκαλί… κλόουν να «σφαγιάζουν» τον...

Παναθηναϊκό και να του κλέβουν την νίκη, βιάζοντας για ένα ακόμα βράδυ το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Χθες το βράδυ στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι έχει όλα όσα χρειάζονται για να κερδίσει την Ρεάλ μέσα στο «σπίτι» της. Αρκεί το παιχνίδι να μείνει εντός των τεσσάρων γραμμών και να αποφασίσουν για την τύχη του οι παίκτες και οι προπονητές. Στο Game 3 της προημιτελικής σειράς όμως δεν αποφάσισαν ούτε οι Πασκουάλ και Λάσο, αλλά ούτε οι Καλάθης, Γιουλ, Τζέιμς, Κάρολ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές. Αποφάσισαν οι «κλόουν» της… Τσιρκολίγκας. Αποφάσισαν τα πειθήνια «όργανα» του Τζόρντι Μπερτομέου που έχουν ως μοναδική τους αποστολή την «εξαφάνιση» του Παναθηναϊκού.

Στον τρίτο προημιτελικό, στην Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Και ο Τζόρντι Μπερτομέου προσωπικά. Πάμε να δούμε ένα-ένα τα εγκλήματα που έκλεψαν από τον Παναθηναϊκό το break και διατήρησαν με το «έτσι θέλω» το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια της Ρεάλ. Η σημαντικότερη φάση, το μεγαλύτερο έγκλημα των Λότερμοζερ, Γιόβτσιτς και Πατέρνικο έγινε με το σκορ στο 64-63. Όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε το ανοιχτό γήπεδο με τον Ντένμον ο οποίος προσπάθησε να δώσει στον Γκιστ που ήταν μόνος του κάτω από το καλάθι της Ρεάλ για το 64-65, αλλά η μπάλα βρήκε πρώτα στο γόνατο και μετά στο χέρι του Γιουλ και πέρασε έξω. Και οι τρεις διαιτητές ΔΕΝ το είδαν, έδωσαν την μπάλα στην Ρεάλ και ακολούθησαν δύο τρίποντα του Ισπανού για το 70-63. Βέβαια μεταξύ του 67-63 και του 70-63 έχει υπάρξει ξεκάθαρη παράβαση από τον Γιουλ ο οποίος κάνει έναν μικρό περίπατο θυμίζοντας… Σπανούλη.

Οι διαιτητές μπερδεύτηκαν, νόμιζαν ότι ήταν στο ΣΕΦ και το… επέτρεψαν. Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει. Το σκορ είναι στο 71-70 και απομένουν 90 δεύτερα. Ο Τζέιμς κάνει το λέι απ, ο Αγιόν τον χτυπάει στο πρόσωπο και οι διαιτητές ΔΕΝ βλέπουν τίποτα. Απομένουν 50 δεύτερα για το τέλος. Το σκορ είναι στο 73-72. Ο Κάρολ προσπαθεί να απεμπλακεί από το μαρκάρισμα του Καλάθη. Αρχικά κάνει φάουλ στον παίκτη του Παναθηναϊκού, όπως κάνει και ο Αγιόν στο σκριν. Οι διαιτητές όχι μόνο δεν δίνουν κανένα από τα δύο φαουλ, αλλά χρεώνουν με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ τον Καλάθη πάνω στο σουτ του Κάρολ. Τέσσερις πόντο ΔΩΡΟ των διαιτητών στην Ρεάλ και 77-72.

Αυτά ήταν τα… κραυγαλέα στο φινάλε του παιχνιδιού… Οι διαιτητές όμως είχαν στείλει το μήνυμά τους από πολύ νωρίτερα.. Από το πρώτο ημίχρονο… Ένα λεπρό πριν το τέλος του το σκορ στο 34-34, ο Ντόντσιτς παίρνει την μπάλα, κάνει 4 βήματα πριν σουτάρει και ο ΑΝτετοκούνμπο του κάνει φάουλ. Ξεκάθαρο. Όσο και τα βήματα. Βέβαια την παράβαση του Σλοβένουν ΔΕΝ την είδαν, σε αντίθεση με αυτή του παίκτη του Παναθηναϊκού. Τρίτη περίοδος.

Απομένουν 75 δεύτερα για το τέλος. Το σκορ στο 55-47, ο Τέιλορ χτυπάει εκτός φάσης τον Λοτζέσκι. Ο ορισμός του αντιαθλητικού φάουλ. Οι διαιτητές έδειξαν «παίζεται». Ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει σε 55-50, η «Βασίλισσα» σε… σύγχυση οι διαιτητές όμως δεν χάνουν την συγκέντρωσή τους. Ο Ρούντι ως συνηθίζει, κάνει το μπάσιμο, «κλειδώνει» το χέρι του στον Ντένμον και αντί να χρεωθεί με επιθετικό φάουλ, οι διαιτητές δίνουν αμυντικό στον Αμερικανό και βολές. Εύκολα, χωρίς ιδρώτα, το 57-50. Παρακολουθήστε υπεύθυνα την κλοπή της χρονιάς χωρίς να σπάσετε τους υπολογιστές σας..


https://amp.onsports.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου