Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ "ΤΟΥΡΚΙΚΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ... ΚΟΛΑΣΗ!!!

Τουρκικό σχέδιο για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο έχει στα χέρια της η ΕΥΠ – Γιατί η Τουρκία επιχειρεί να κλιμακώσει επικίνδυνα την ένταση – Σε επιφυλακή οι ελληνικές Αρχές – Δείτε το σενάριο τρόμου...

που έχει σημάνει συναγερμό στην Ελλάδα

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας ένα σενάριο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο από την Άγκυρα.

Στόχος άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής να αποβιβαστούν σε ελληνική βραχονησίδα με το πρόσχημα της διάσωσης παράνομων μεταναστών ή προσφύγων.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών επέφεραν αλλαγές και στο σχέδιο δράσης του Λιμενικού Σώματος.

Το σενάριο που διαβιβάστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφορίων έθεσαν σε εγρήγορση κυρίως τα πληρώματα των σκαφών που περιπολούν συνεχώς στα σημεία τριβής του ανατολικού Αιγαίου.

Ποιο είναι το επικίνδυνο σχέδιο των Τούρκων 
Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές της εφημερίδας Realnews, το άκρως απόρρητο πληροφοριακό δελτίο της ΕΥΠ σχετικά με το συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν εκπονήθηκε βάσει πληροφοριών, εκτιμήσεων ή συνδυασμού και των δύο, αναφέρει τα εξής:

Φουσκωτό σκάφος που θα ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με παράνομους μετανάστες ή πρόσφυγες από τη Συρία θα οδηγηθεί εσκεμμένα σε ναυάγιο από τους Τούρκους, μέλη των κυκλωμάτων που δρουν στην Τουρκία, πάνω σε συγκεκριμένα βραχονησίδα, η οποία θα έχει προεπιλεγεί από τη ΜΙΤ (τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Το φουσκωτό σκάφος θα ακολουθεί σε μικρή απόσταση σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, το πλήρωμα του οποίου άμεσα θα ξεκινήσει διαδικασίες «διάσωσης» των ναυαγών και μεταφοράς τους πάνω στη βραχονησίδα για την ασφάλειά τους, αναφέροντας επίσημα ότι η όλη επιχείρηση πραγματοποιείται σε τουρκικό έδαφος.

Όπως είναι φυσικό, θα υπάρξει η αντίδραση της ελληνικής πλευράς και, από εκεί και πέρα, η κλιμάκωση από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης, σε βαθμό που βέβαια είναι άγνωστος στους αναλυτές των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.

Σε επιφυλακή όλα τα δίκτυα πληροφορίων που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία
Το συγκεκριμένο σενάριο προκάλεσε νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό στις κινήσεις των πλωτών του Λιμενικού Σώματος, τα οποία παρακολουθούνται από μεγαλύτερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα, τα ραντάρ σαρώνουν όλο το 24χρονο τη θαλάσσια περιοχή, στην οποία πυκνώνουν τις περιπολίες τους οι τουρκικές ακταιωροί. Κι αυτό με στόχο να προλάβουν οποιαδήποτε κίνηση του τουρκικού σκάφους προς ελληνική βραχονησίδα, ειδικά αν μπροστά από αυτό πλέει φουσκωτό σκάφος με παράνομους μετανάστες ή πρόσφυγες.

Σε ανάλογο βαθμό επιφυλακής έχουν τεθεί και όλα τα δίκτυα πληροφορίων που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου στις περιοχές που είναι δυνατό να εφαρμοστεί από τουρκικής πλευράς ανάλογο σχέδιο προβοκάτσιας να υπάρχει – κατά το δυνατό – άμεση ενημέρωση σε κεντρικό επίπεδο για οποιαδήποτε κίνηση πλοιαρίου που μεταφέρει πρόσφυγες από την αντίστοιχη περιοχή των τουρκικών παραλίων.

Στελέχη της Κατεχάκη εκτιμούν ότι οι πρόωρες εκλογές που προκήρυξε ο Ερντογάν φέρνουν ακόμη πιο κοντά την πιθανότητα πρόκλησης κάποιου σοβαρού επεισοδίου στο ανατολικό Αιγαίο.

newsbomb.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα τους ξεφορτώσουν στη βραχονησίδα, πώς θα τους ταΐζουν και θα τους ποτίζουν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή