Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG! ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ!

Βγαίνουμε σε λίγα λεπτά (21.00) στον αέρα του 
Συντονιστείτε. Έρχονται αποκαλύψεις για τους προδότες, αλλά και ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον Πάνο Καμμένο. Ακούστε τι έλεγε ο προδότης, να σας φύγει το καφάσι!

2 σχόλια:

  1. Εισήλθαμε στην τελική ευθεία, λίγο πριν από τη νέα Εθνική Καταστροφή - Το ΝΑΤΟ,κλείνει τα Ιπτάμενα Ραντάρ του στο Αιγαίο !!! Τι δεν θέλει να βλέπη η Αμερική;;; - Πού είναι ο λαλίστατος πρέσβυς Πάιατ τώρα;
    Μάς αποτελειώνουν...*ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...!!!!*
    Απαράδεκτη διεύρυνση της -ήδη προβληματικής- τακτικής τήρησης ίσων αποστάσεων από τη φιλειρηνική Ελλάδα και την απειλούσα Τουρκία υιοθετεί το ΝΑΤΟ με τη λήψη επίσημης απόφασης δραστικού περιορισμού των πτήσεων των αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης E-3 (τα γνωστά ως AWACS και «ιπτάμενα ραντάρ») στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου.
    Η απόφαση, που ελήφθη από την Αμερικανίδα υποπτέραρχο διοικήτρια της Αερομεταφερόμενης Δύναμης Εγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου και εγκρίθηκε ιεραρχικά από το επιτελείο του ανώτατου διοικητή Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SACEUR) θα έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την περαιτέρω αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησιά του Αιγαίου από την Τουρκία και τον περιορισμό των διαθέσιμων στοιχείων για παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας. Είχαν προηγηθεί, στις αρχές του έτους, η μονομερής και κατά περίπτωση προβολή αντιρρήσεων-βέτο της Τουρκίας για τις πτήσεις των AWACS, αλλά η νεότερη εξέλιξη αφορά πλέον την επίσημη απόφαση της συμμαχικής «NAEWC Force», η οποία εφαρμόζεται πλήρως τις τελευταίες εβδομάδες.
    Πεπειραμένοι διπλωμάτες και στρατιωτικοί, με γνώση των διαδικασιών της Ατλαντικής Συμμαχίας (και, κυρίως, με συγκροτημένη και θετική άποψη για τα πλεονεκτήματα που έχει η Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε αυτήν) εκφράζουν έκπληξη για την απόφαση και επισημαίνουν οτι σε πολιτικό επίπεδο, είναι σαφές ότι η απόφαση απόσυρσης των AWACS ελήφθη στο πλαίσιο της έκδηλης αγωνίας, που επικρατεί στην έδρα του ΝΑΤΟ, «να μη χαθεί η Τουρκία για τη Δύση» και να μειωθούν τα θέματα διαφωνιών μεταξύ της Συμμαχίας και της Αγκυρας. Η Αθήνα δεν διαφωνεί ασφαλώς με την παραμονή της Τουρκίας στο ευρωατλαντικό πλαίσιο, αφού η περαιτέρω διολίσθησή της προς τον ακραίο ισλαμισμό ή οι στενότεροι δεσμοί με τη Μόσχα θα μετέβαλλαν όλες τις ισορροπίες, αλλά δεν είναι δυνατόν να πληρώνει η Ελλάδα το κόστος αυτής της τακτικης.
    Η απόφαση θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω αμφισβήτηση (από την Τουρκία) της ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΗΠΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
    ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..???
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΥΟΥΝ-ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνε και οι λιγνίτες. Να παίρνουν σειρά τα επόμενα ξεπουληματα.
    Με 151 ψήφους πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
    Υπέρ ψήφισε ο Χάρης Θεοχάρης που πρέπει να εξαργύρωσε πανάκριβα την ψήφο διότι ήταν καθοριστική, ενώ από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Εφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη και Μάρκος Μπόλαρης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Ζουράρις.
    Συνολικά ψήφισαν 275 βουλευτές, από τους οποίους οι 124 τάχθηκαν κατά του νομοσχεδίου.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ...
    ...
    ** ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ **

    ΑπάντησηΔιαγραφή