Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ: "ΠΛΑΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΕΡΔΙΣΕ", "ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΚΗ ΜΠΑΛΑ", "ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;" "ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

O Kώστας Βασιλόπουλος γράφει για αυτούς που έκλεψαν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, χτίζουν γήπεδο με χρήματα του δημοσίου και οι εμφανίσεις της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ευρώπη τους προκάλεσαν αναστάτωση.
Με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, εξαπέλυσαν επίθεση στον ΠΑΟΚ! Ήταν...

αναμενόμενο 100%. Δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση. Οι εμφανίσεις της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ευρώπη, προκάλεσαν αναστάτωση στους ψεύτο πρωταθλητές και τους δορυφόρους τους στην Θεσσαλονίκη.

Αντιλήφθηκαν ότι ούτε οι διαιτητές ούτε οι φίλοι τους στην κυβέρνηση μπορούν να ανακόψουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αισχρή προπαγάνδα με τα -πάντα πρόθυμα- εργαλεία τους είναι μονόδρομος και... πάτησαν το κουμπί.

Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Πρίγιοβιτς δεν ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο. Ωστόσο οι λήψεις των τηλεοπτικών καμερών και φυσικά οι φακοί των φωτογραφικών πρακτορείων, τους διαψεύδουν κατηγορηματικά. Ξέρουν καλά ότι δεν πείθουν ούτε τους δικούς τους οπαδούς αλλά τους είναι αδιάφορο. Δεν έχουν επιλογές.Το θέμα τους ήταν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Ποιοι; Αυτοί που έκλεψαν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και χτίζουν γήπεδο με χρήματα του δημοσίου ενώ η Αττική πνίγεται από το νερό έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων! Μάλιστα, αυτοί!

Αν μια ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα από τον Κουτσιαύτη, είναι ο ΠΑΟΚ. Οποίος είδε το ματς έχει άποψη. Χάρισε δυο τουλάχιστον αποβολές στους παίκτες του Αστέρα, δεν είδε πέναλτι στον Ουάρντα και επέτρεψε στους παίκτες της Τρίπολης να βαράνε στο ψαχνό γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο ρόλος του διαιτητή από την Αρτα, ήταν 100% ύποπτος και έβαλε το όνομα του στη λίστα των ανθρώπων που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τα απομεινάρια της παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο.

Δεν τρέφω αυταπάτες. Αυτή θα είναι η κατάσταση όλη την χρόνια. Τα εργαλεία τους θα είναι με το πληκτρολόγιο στα χέρια για να εκτελούν εντολές. Δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Δεν πειράζει. Θα το συνηθίσουν αργά ή γρήγορα.

Η αδυναμία να ακολουθήσουν τον Δικέφαλο θα τους οδηγήσει σε παράλογες κινήσεις. Η προπαγάνδα είναι το μόνο τους όπλο. Ξεπερασμένο ωστόσο. Δεν αντιμετωπίζεται η ομαδάρα που δημιούργησε ο Λουτσέσκου με προπαγάνδα και Κουτσιαύτηδες. Το διαπίστωσαν το Σάββατο.

Ο ΠΑΟΚ πορεύεται σε άλλο δρόμο. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να ασχολείται με τίποτε άλλο εκτός από την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει.

ΥΓ Για τον κόουτς Παντελιδη, θα πω ότι όταν η... μπίλια δεν του κάνει τα κέφια, ξεσπάει όπου βρει. Ο καθένας με τα προβλήματα του σ αυτή την ζωή. Την επόμενη φορά του εύχομαι να είναι πιο τυχερός... Ξέρεις εσύ!

2 σχόλια:

  1. τί έγινε?σας αγόρασε ο πιστολάκιας??μαύρη προπαγάνδα υπέρ της ομάδας του δημοσίου?? διαγράφεστε από τα αγαπημένα μου.δεν μιλάω ρωσσικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί πούλησαν τήν Μακεδονία διότι πάντα ήταν κομπλεξικοί καί ποτέ δέν έννοιωσαν σάν Ελληνική τήν Μακεδονία καί αντιμετώπιζαν μέ ρατσισμό ότι έχει νά κάνει μέ τήν Θεσσαλονίκη... διότι νοιώθουν ακόμη υποταγμένοι τού Μ. Αλεξάνδρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή