Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»!

Το σχέδιο είναι οργανωμένο κατά της Μαεδονίας μας. Ο διαμελισμός της θα επέλθη αμέσβως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από ...

Βουλή μας. Ο Τσίπρας και ο Εφιάλτης Καμμένος έχουν λάβει εντολές να περάσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά να πάνε σε εκλογές. Με τον Καμμένο να παίζει τον δήθενα πατριώτη, αλλά να είναι αυτός που αφήνει τον Τσίπρα να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά και να περάσει πάση θυσία από τη Βουλή την προδοτική συμφωνία! Μάλιστα, βουλευτές του Καμμένου θα προσφέρουν γη και ύδωρ στον Τσίπρα για να περάσει τη συμφωνία (βλέπε Κουντουρά, Παπαχριστόπουλο)! 
Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να σώσει τη Μακεδονία., Αλλά, όπως φαίνεται και στο διαδίκτυο 
και....
ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μιας από τις δεκάδες μικρές νέες ιστοσελίδες για τη Μακεδονία στο Facebook, μόνο τον τελευταίο μήνα.

Φαίνεται καθαρά πως ο κόσμος «καίγεται» για την Μακεδονία μας, περισσότερο από κάθε άλλο θέμα, από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη!

Ολόκληρη η Ελλάδα σώζεται ή χάνεται μαζί με την ένδοξη Μακεδονική της κληρονομιά, από τον Μεγαλέξανδρο μέχρι τον Παύλο Μελά.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ρήση του Ίωνα Δραγούμη:

«Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιόμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώ­σει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέ­ξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 300 προδότες φθάνουν και περισσεύουν!
      Ο προδοτης-φασιστας δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα. Εντολές περιμένει.
      Μην πιστεύεις ότι το ποτάμι δεν θα ψηφίσει...
      Αυτά τα λένε για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος και φοβηθουν οι προδότες βουλευτες και αρνηθούν την ψήφο τους.

      Διαγραφή