Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΣΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 3,5% ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΣΦΑΞΙΜΟ!

Ο λαός θέλει και τα παθαίνει και όπως φαίνεται μυαλό δεν βάζει! Προβάδισμα 3,5% στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ! Αν τελικά βγει αληθινή, τότε ο λαός καλά να πάθει! Μαλάκας με περικεφαλαία! Αφού ο Τσίπρας...

τον ξέσκισε σε φόρους και μείωσε συντριπτικά μισθούς και συντάξεις, αφού θα του πάρει το σπίτι, ο κόσμος όπως φαίνεται τον επιδοκιμάζει! Προχώρα Τσίπρα και κατάργησε μισθούς και συντάξεις!.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, την οποία διαβάζουμε στο enikow.gr και στο paradrasi.gr, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24% και η Νέα Δημοκρατία 20,5%.
Τρίτο κόμμα έρχεται το Ποτάμι με ποσοστό 5,5%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, και η Χρυσή Αυγή με 4,5%.  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εισέρχονται στη Βουλή με ποσοστό 2,7% όπως και η ΔΗΜΑΡ που συγκεντρώνει μόλις μία ποσοστιαία μονάδα.

4 σχόλια:

  1. Κι ύστερα ξύπνησαν αυτοί που έκαναν την δημοσκόπηση; Αλλά τι λέω, υπάρχουν πάρα πολλοί ηλίθιοι που επηρεάζονται από αυτές τις δήθεν δημοσκοπήσεις και τελικά πετυχαίνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Αυτό είναι το σημερινό μας πνευματικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερινή δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά δίνει στον Λεβέντη αυτοδυναμία με 43 τσ εκατό . Ακολουθεί το Ποτάμι με 38 τα εκατό και όλοι οι υπόλοιποι κάτω απο 10. Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Λεβέντης ο επόμενος πρωθυπουργός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς για δέσιμο αυτή η δημοσκόπηση και εκτός πραγματικότητας σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως και να έχουν τα πράγματα αυτός ο ΟΧΛΟΣ ΛΑΟΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ είναι ΑΞΙΟΣ της ΤΥΧΗΣ του και θα φτύσει αίμα από την ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τα μεγαλύτερα καθάρματα και προδότες που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος είναι οι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του Ιμπραήμ Πασά . Δεν υπάρχει Ελπίδα σε αυτή την χώρα με τέτοιον Λαό ΡΑΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή