Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΡΕ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΤΡΟΠΗ! ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

Πιο άνοστη και στημένη συνέντευξη-μαϊμού δεν μπορούσε να υπάρξει! Ο Αλέξης Παπαχελάς απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, με ερωτήσεις της πλάκας ....

και κυρίως χωρίς να στριμώξει καθόλου τον Πρωθυπουργό της απάτης και του εθνικού εγκλήματος! Όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι.... προσπαθήσαμε απέναντι στους δανειστές αλλά δεν τα καταφέραμε να τους αλλάξουμε, αντί να τον στριμώξει ο Παπαχελάς στα σχοινιά και να τον ρωτήσει "ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παίζεις στα ζάρια τις τύχες του λαού, ποιος σου είπε ότι μπορείς να εξαπατάς έναν λαό και να σε ψηφίζει, χωρίς να έχεις το παραμικρό σχέδιο απέναντι στους τοκογλύφους;" καθόταν και τον κοίταζε! Αντί να τον ρωτήσει: "δεν θεωρείς ότι έκανες εθνικό έγκλημα όταν το ΟΧΙ το έκανες ΝΑΙ και εξαπάτησες για δεύτερη φορά τον λαό, παγιδεύοντάς τον με νέες εκλογές για να πάρεις δήθεν συγχωροχάρτι;", απλά άκουγε τον Τσίπρα να εκθειάζει τον εαυτό του ότι τον...επιβράβευσε ο λαός στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, διότι ψήφισε γνωρίζοντας ότι θα εφαρμοζόταν το 3ο Μνημόνιο! Ποιο μνημόνιο ρε αλήτη Τσίπρα, αυτό που έφερε και άλλο μνημόνιο και τον "κόφτη"; Γι' αυτό σε ψήφισε ο λαός; 
Τίποτε δεν τον ρώτησε ο Παπχελάς! Ήταν μια συνέντευξη-γλείψιμο του Τσίπρα, μια συνέντευξη που στρώνει το χαλί σε εθνικούς εγκληματίες. 
Και το πρωί μας άναψε τα λαμπάκια και ο Δημήτρης Οικονόμου (φωτό) ο οποίος είπε ότι ο Τσίπρας με τη συνέντευξή του έδειξε ότι είναι πιο Πρωθυπουργός!!!!
Τι...γλείψιμο είναι αυτό ρε; Δημοσιογραφία λέγεται αυτό που κάνετε;

3 σχόλια:

  1. Ρεζίλης πρωθυπουργός, ή τουλάχιστον, υποδυόμενος τον πρωθυπουργό!
    Ρεζίλια και μερικοί δημοσιογράφοι, ή τουλάχιστον, υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος; Ο Παπαχελάς τίμιος; Ε, όχι δα! Ο Παπαχελάς είναι βουτηγμένος μέσα στα σκατά έως τα αυτιά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή