Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ'!

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο προς τη Σωτηρία Ελευθερά-Χριστοπούλου. Έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς, η ηρωίδα μάνα...

τεσσάρων παιδιών, η σύζυγος του γνωστού παιδίατρου Σπύρου Χριστόπουλου και αδελφή του επίσης γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Ελευθερά. Θρήνος και σπαραγμός στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία Αγίας
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Ελευθεράς, αδελφός της εκλιπούσης
Παρασκευής, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να απευθύνει με οδύνη ψυχής το ύστατο χαίρε στη σύζυγο, μάνα, αδελφή, που αφήνει πίσω της ένα κενό τεράστιο, ούτε πρόκειται να καλυφθεί ποτέ! 
Είναι αυτός ο κόμπος στο στομάχι που θα φωλιάζει πάντα, μαζί με πόνο ψυχής κι ένα "γιατί;" να σιγοψιθυρίζεται αρκετές φορές, μόνο  που ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός για να μπορέσει να απαντήσει. Και δεν θα απαντήσει ποτέ, γιατί δεν μπορεί να γνωρίζει τις βουλές του Κυρίου! Εκείνος γνωρίζει τα πάντα και καλύτερα! 
Συγγενείς και φίλοι, μόνο θα στέκουν με το νου και το βλέμμα ψηλά στον Θεό με την κρυφή ελπίδα, την προσδοκία ή και βεβαιότητα ότι η Σωτηρία θα βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς Του, αναπαυμένη, γαλήνια, Σωτήρια πλάι στον Σωτήρα μας!
Η Σωτηρία υπήρξε πράγματι μια μάνα ηρωίδα, όπως είναι ηρωίδες οι πολύτεκνες μάνες. Τα πρόσωπα των παιδιών της να δεις, θα καταλάβεις τι διαμάντια έφερε στον κόσμο και μεγάλωσε μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Χριστόπουλο, τον παιδίατρο ο οποίος εδώ και περίπου 27 χρόνια έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τον αείμνηστο παιδίατρο Δημήτρη Μαργωμένο, λειτουργεί, ίσως το πιο γνωστό παιδιατρείο στην Αττική, στα σύνορα Χολαργού- κάτω Χαλανδρίου. 
Ο σύζυγος και πατέρας, αναλαμβάνει να σηκώσει το σταυρό της ζωής, μένοντας στήριγμα στα παιδιά του, αλλά και με μια γλυκύτητα ψυχής, ζηλευτή! 
"Χριστός Ανέστη εκ νεκρών..." έψαλλαν όλοι μαζί με τον ιερέα κατά την μεταφορά της Σωτηρίας στην τελευταία της κατοικία, στο κοιμητήριο Τσακού. Όλα έμοιαζαν και ήταν παγωμένα γύρω, με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα. Τα πόδια να παγώνουν και ο κόμπος στο στομάχι να γίνεται πιο έντονος, τα δάκρυα πολλά. Όμως, φώλιαζε η παρηγορία του ίδιου του Χριστού μας και της Αγάπης του που νίκησε τον θάνατο: "Χριστός ενέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας..."!

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα της γλυκιάς Σωτηρίας και να χαρίζει δύναμη ψυχής και παρηγορία στον σύζυγο, στα τέσσερα παιδιά τους, στους γονείς της, στον αδελφό της και τους λοιπούς συγγενείς της.
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου