Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Τα δόντια του στον Βλάντιμιρ Πούτιν δείχνει το ΝΑΤΟ με τη συνδρομή των Αμερικανών με κάποιους να μιλούν ακόμη και για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.   Από την Παρασκευή άρχισαν να καταφτάνουν, στο λιμάνι του...

Μπρεμερχάβεν, στη βόρεια Γερμανία, αμερικάνικα τεθωρακισμένα και οχήματα με στρατιωτικό εξοπλισμό, που θα σχηματίσουν την νέα μηχανοκίνητη δύναμη των ΗΠΑ στην ανατολική Ευρώπη. Η αποστολή έγινε μετά τις εντεινόμενες ανησυχίες του ΝΑΤΟ για ρωσικό επεκτατισμό.
Το πλοίο Resolution έφθασε την Τετάρτη, ενώ δύο ακόμη πλοία, το Freedom και το Endurance, αναμένονται στη Γερμανία την Κυριακή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Deutsche Welle. Η εκφόρτωση των πλοίων άρχισε την Παρασκευή, με το βαρύ εξοπλισμό για να μεταφέρεται στην Πολωνία μέσω του σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου.
Πολλές χώρες του ΝΑΤΟ, υπό την σκιά της προσάρτησης της Κριμαίας, εκφράζουν τις ανησυχίες του για τις ρωσικές προθέσεις.
Στη Γερμανία θα φτάσουν εντός των επόμενων ημερών συνολικά 87 τανκ πρώτης γραμμής, τύπου Abrams, και περισσότερα από 130 οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τύπου Bradley. Αυτή αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες αποβάσεις αμερικανικού οπλισμού στην ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.
Περίπου 4.000 αμερικανικοί στρατιώτες θα επανδρώσουν τα οχήματα και αναμένεται να φτάσουν μέσα στον Ιανουάριο. Η διάρκεια της επιχείρησης είναι άγνωστη, καθώς η κυβέρνηση του απερχόμενου προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, είχε κάνει λόγο για δύναμη που θα παραμείνει στην περιοχή για το ορατό μέλλον, με στελεχώσεις ανά εννέα μήνες.
Αρχικά θα γίνει μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση στην Πολωνία και στη συνέχεια οι δυνάμεις θα διαμοιραστούν σε επτά ανατολικοευρωπαϊκές και νοτιοευρωπαϊκές χώρες. Το αρχηγείο τους θα βρίσκεται στη Γερμανία.
Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία θα φιλοξενήσουν στρατεύματα από τη Γερμανία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, με κάθε έθνος να δέχεται έως και 1.000 στρατιώτες, ώστε η Συμμαχία να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της περί αντιμετώπισης δυνητικής ρωσικής απειλής στο ανατολικό της άκρο.
Η Μόσχα βλέπει την κίνηση της Συμμαχίας ως πρόσκληση κοντά στα σύνορα της, ενώ το ΝΑΤΟ κάνει λόγο για αμυντική αποστολή.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου